مادرشوهرم افتاده پاش شکسته من هرروزمیرفتم غروب که یه ذره به کاراش برسم چون یه پسره پونزده ماهه دارم خیلی شلوغه هیچ جانمیمونه بعداون یکی جاریم دخترش مدرسه میره نمیتونه بیادکوچیکه هم ازبس خوش شانسه کسی بهش چیزی نمیگه حالادیشب خاله های شوهرم اونجابودن بعدعروس خواهرشوهرشم اومده بودداشتن حرف میزدن که من رفتم چایی بریزم برگشتن گفتن اره بازپریامیادفلان مادرشوهرم برگشت گفت اره هم یاماندی هم یاناندی ترجمشم میشه هم خیلی بده هم میادسرمیزنه ازدیشب انقداعصابم خورده میگم خدایاچرامن انقدبدشانسم البته بشینم ازبدیاش بگم سیصدصفحه میشه ببخشیدخیلی طولانی شد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خانواده شوهر همینن چشم ورو ندارن بهتره ادم براشون هیچ کاری نکنه مگه مث جاری من که فقط زبون ریزی و خودشیرینی احمق ازش بدم می یاد کار مارو هم خراب کرده با این خودشیرینیاش انتظار ایجاد کرده برا خواهر شوهر و مادر شوهرم
من پدرو مادر شوهرم پیرن. ازم توقع ندارن اما اگه کاری میکنم فقط واسه رصایت خداست. نه خودشیرینی. واسه همین ندیدم بگیره مهم نیست مهم اینه به چشم خدا میایم.
برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین شماره ۴۷