2777
2789
عنوان

شما جای من باشین چه فکری میکنین خیانت یا

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی انقدری که تو نینی سایت تاپیک خیانت هست تو دادگاه خانواده پرونده طلاقو خیانت نیست 🤔

تاحالا رفتی دادگاه خانواده ؟؟؟

من یه رنگ توی پالت نقاشیم کم دارم اونم خوندشمنامه 👿
بازوش ؟؟؟؟ یا خود دستش ؟؟

بازو

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن
😔😔ببین بنظرم هیچ زن و مردی اینقدر واضح خیانت نمیکننا قبلا هم تابلو بود ک فهمیدی و لو رفت؟!

کلا همیشه تابلوهست

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن
بازو الکی کبود نمیشه به نظرم حق داری شک کنی 

همیشه هم نیستم این اتفاق میفته

کلا همیشه تابلوهست

تصمیم خودت چیه شمایی ک میگی تا دلتون بخاد سابقه داشته 

اگه این یکی رو با چشای خودت ببنی و بفهمی حدست درست بوده چ برنامه ای براش داری ؟؟؟

اگه تصمیم ب جدا شدن داری ک پیگیر شو ببین قصه چیه اگه نه بیخیال بازو ک هیچ کل وجودوشو تو زندگیت ندید بگیر 

تصمیم خودت چیه شمایی ک میگی تا دلتون بخاد سابقه داشته  اگه این یکی رو با چشای خودت ببنی و بفهم ...

میشه بگی معنی امضات یعنی چی ؟؟

حس میکنم تو یه آهنگم شنیدمش 

من یه رنگ توی پالت نقاشیم کم دارم اونم خوندشمنامه 👿
تصمیم خودت چیه شمایی ک میگی تا دلتون بخاد سابقه داشته  اگه این یکی رو با چشای خودت ببنی و بفهم ...

تصمیم خودم جدای هست فقط موندم تا عید شناسنامموبگیره یجا گیره بتونم اقدامکنم برای طلاق