2777
2789
عنوان

پدر بی محبت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 24 پست
ممنون عزیزم ...ولی جوری شدم که تا دهن باز میکنم گریم میگیره اینقدر بهم فشار اومده حتی نمیتونم به زبو ...

ان شالله یه ازدواج خوب داشته باشی منم تا مجردبودم همین اوضاع رو داشتم همیشه پرازبغض بودم حتی بیرون ازخونه تامیومدم ازخودم دفاع کنم فوری اشکم سرازیر میشد ازبس دلم پربود بعد ازدواج بهترشدم البتهدسالها طول کشید

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

[QUOTE=80640873]خداپدرت رو بیامرزه واقعا دلت میخواست زنده و بودو بدرفتاریدمیکرد باهاتون؟[/QUOTE

]اگه بدونی چقدر دلم براش تنگ میشه همین الان گریم گرفت با همه بی محبتی هاش بازم پدر بود دلسوزم بود .الان کی پشتو پناهمه ؟

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=80640873]خداپدرت رو بیامرزه واقعا دلت میخواست زنده و بودو بدرفتاریدمیکرد باهاتون؟[/QUOTE ]اگ ...

خدارحمتشون کنه پس پدربدی نبوده

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
پول مام اینطوری نه مثلا به من ک دخترش م میگه عزیزم و از این حرفا ولی پشت سر مادرم پیشه فک و فامیلاش ...

میفهمم چی میگی😞دیگه صبر تحمل واسم نمونده خانواده پدریمم از طرف دیگه اذیت میکنن تو شهر غریب هم هستیم نه من نه مامانم جاییو نداریم که ۱روز ارامش داشته باشیم 

خدارحمتشون کنه پس پدربدی نبوده

فقط در این حد بهت بگم که میگفت اگه اسلام جلومو نمیگرفت دخترامو با دستا خودم زنده به گور میکردم . بد اخلاقی وتحقیر زیاد میکرد.

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
ممنون عزیزم ...ولی جوری شدم که تا دهن باز میکنم گریم میگیره اینقدر بهم فشار اومده حتی نمیتونم به زبو ...

یه بارم ک شده رو خودت کار کن گریه نکنی.حرفاتو تمرین کن.اگرم بهت فحش داد قهر نکن و قربون صده اش برو.بگو تو تنها مرد زندگیه منو مامانمی‌.بگو تنها تکیه گاهمونی.بگو بهترین همسر و پدر دنیایی.بگو همه خوبیات جلو چشمونه .بگو ک شماها همه دوسش دارین حتی اگه فحشتون بده.و هرچی تو دلته‌.اول خوبیاشو بگو بعد حرف از ناراحتیت بزن

فقط در این حد بهت بگم که میگفت اگه اسلام جلومو نمیگرفت دخترامو با دستا خودم زنده به گور میکردم . بد ...

خداخیرت بده چه دخترخوبی هستی براپدرت واقعا میگم

خداخیرت بده چه دخترخوبی هستی براپدرت واقعا میگم

پدر بداخلاقشم بودنش از نبودش بهتره .

یه بارم ک شده رو خودت کار کن گریه نکنی.حرفاتو تمرین کن.اگرم بهت فحش داد قهر نکن و قربون صده اش برو.ب ...

واقعا سخته با این همه کارایی که کرده در حقمون حسرت خیلی چیزا رو دلمه ! دوبار هم دست روم بلند کرده به خاطر اینکه گفتم چرا هی میگی بریم بمیریم جوری هلم داد که اگه فرش نبود ممکن بود ضربه مغزی بشم یا سرم بشکنه بااینکه فرش بود سرم گیج رفت تا ۵دقیقه چیزی نمیشندیم و سیاهی میدیدم ...جوری با خواهر۵سالم دعوا میکنه و بهش فحش میده پیش ما میگه ای کاش بابا فلانی بابا بود منو دعوا نکنه

دوست عزیزم من ولی شوهرم بد دهنه .برا دخترم ک ن .برا خودم .بعضی وقتا ک منطقی باهاش حرف میزنم البته بدون جبهه گیری .تا یه مدت خوبه.و بعد دوباره میشه همون ادم قبل .مشاوره ام نمیاد اصلا.صبور باش و حرفاشو نادیده بگیر.امیدوارم خدا صبرتون بده .من میفهمم چی میکشین