2777
2789
عنوان

پدر بی محبت😭

1112 بازدید | 24 پست

سلام دوستان تازه عضو شدم نمیدونم دارم درست تاپیک میزنم یانه انشاا...که درسته 

خیلی ناراحتم از دست پدرم و فحش هایی که میده به ما و مادرم از بیشعور،کثافت،احمق گرفته تا برین بمیرین😭😢به پدر مادر خودش میگه مامان جان باباجان ولی یک بار دست نوازش به سرمون نکشیده یادم نمیاد حتی گفته باشه دخترم یا بوس و بغلم کرده باشه...هرکی از بیرون نگاه کنه فکر میکنه چه زندگی خوبی داریم اصلا هم همچین رفتاری بهش نمیخوره تحصیل کردست استاد هم هست وضع مالیمون هم تقریبا خوبه ولی بعضی وقتا بلای جون ماست حتی خرید هم نمیکنه همه کارا بامامانمه هم کارهای داخل خونه هم خرید واسه خونه و ماها دیگه پاهاش نمیگیرن تو ۴۰سالگیش انواع مریضیو گرفته😭واقعا دلم شکست یک ساعت پیش پیامشو پنج دقیقه دیر دیدم بهم گفت برو گمشو باید بمیری واقعا ته دلم میسوزه گاهی وقتا میگم برم بمیرم راحت شه؟😭😢۱۹/۵سالمه فکرکنید خواهرتونم راهنمایی کنید چیکارکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا نمیدونم چی بگم دوست عزیزم.دعا کن خدا هدایتش کنه و اینکه شاید بهترین کار اینه که زمانی ک حالش خوبه و سرحال تنهایی خودت باهاشون حرف بزنی بگی ک چه کاری کردین ک از دستتون دلخوره این رفتارارو میکنه

پدره دیگه همه پدرا با محبت نیستن از جمله پدر خودم همینطور بود .ولی الان که از دستش دادم میفهمم یتیمی چقدر بده کاش بود با همون رفتاراش.تو هم ناراحت نباش تحمل کن انشالله خدا همسر خوش اخلاقی نصیبت کنه

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

صادقانه بگم هیچ کاری نمیتونی بکنی ادمای اینجوری عادت کردن ب بد حرف زدن و غیره با صحبت کردن هم چیزی حل نمیشه فقط باید تحمل کردسعی کن زندگی خودتو اونجوری که میحای بسازی . برا حرفای پدرتم ی گوشتو در کن یکیو دروازه

پول مام اینطوری نه مثلا به من ک دخترش م میگه عزیزم و از این حرفا ولی پشت سر مادرم پیشه فک و فامیلاش  همش بد میگه تو این همه سال زندگی یه خونه قابل زندگی کردن فراهم نکرده برای مادرم دلم کباب میشه برا مامانم تو این سرما آشپزخونه تو حیاط خونه نم داده اصلا افتضاح ولی بابام براش مهم نیست اصلا به هیچیش  نیستش وضعیت مالیشم  خوبها ولی.....گاهی اوقات فکر میکنم طلسم شده کاش یه دعانویس ی چیزی سراغ داشتم

فقط خدا برایم کافیست
پدره دیگه همه پدرا با محبت نیستن از جمله پدر خودم همینطور بود .ولی الان که از دستش دادم میفهمم یتیمی ...

خداپدرت رو بیامرزه

واقعا دلت میخواست زنده و بودو بدرفتاریدمیکرد باهاتون؟

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

دوستان هیچ پدر و مادری وجود نداره از بچه های خودش بدش بیاد منتهی بعضی مواقع نوع رفتار و برخوردشون اینو نشون نمیده و این صرفا به جهت تفائت نسل و عدم ارتباط برخی از پدرو مادرها با فرزندانشونه

چجوری معرفیش کنم؟مگه میره اصلا مگه میتونم حرفشو بیارم دادو بیاد راه میندازه 😭

مردها اصلا مشکل خودشون رو قبول ندارن دلیل فحش دادنشم همینه که فکرمیکنه بقیه هیچی نیستن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
والا نمیدونم چی بگم دوست عزیزم.دعا کن خدا هدایتش کنه و اینکه شاید بهترین کار اینه که زمانی ک حالش خو ...

ممنون عزیزم ...ولی جوری شدم که تا دهن باز میکنم گریم میگیره اینقدر بهم فشار اومده حتی نمیتونم به زبون بیارم اینقدر گریه میکنم وسطش که کسی نمیفهمه چی میگم😭