۳۲۸۸۱۷۱ مدیر عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 3780 عنوان خرید عید ..... | مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 31 پست دوستان گلم سلام به نظرتون جنس های عید الان اومده تو مغازه ها تعداد رای : 1 نظرسنجی عمومی ۱ 0 0% ۱ 1 100% ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍 1397/11/06 | 13:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۳۲۸۸۱۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 3780 هدایت جون چه جوری ریپلای کنم ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍
غمگینننننن عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3245 فعلا نیومده جنسای قبلشونو حراج زدن هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
مادری_عاشق_زندگی عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 2220 عزیزم جنس خاصی برای عید تو بازار نمیاد مغازه دارا تو عید انبار گردانی میکنن هر چی مونده رو با قیمتای ... دقیقامن خودم توکار پوشاکمیعنی اصلا جنس جدید توبازار نیبییست که بخوایم بیاریم گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود
حس_ششمم_من عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2853 بابا بیخیال برو بخر من هر وقت از یه لباس خوشم بیاد میخرم الان خودم اماده شوهرم اماده پسرم فقط یه سویشرت کم داره تا سال نو بشه بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت
مادری_عاشق_زندگی عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 2220 دقیقا من خودم توکار پوشاکم یعنی اصلا جنس جدید توبازار نیبییست که بخوایم بیاریم خودم شخصا برا بچه هام چندهفته پیش خرید کردم چون هرچه ب عید نزدیک بشیم جنسا افتضاح ترمیشن گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود
تارا۱۳۷۰ عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 4767 هرچی میخوای بخری الان بخر همه جا حراجیه قیمتها خوبه نزدیک عید الکی گرونه تیغ میزنن ملتو
۳۲۸۸۱۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 3780 بابا بیخیال برو بخر من هر وقت از یه لباس خوشم بیاد میخرم الان خودم اماده شوهرم اماده پسرم فقط یه سوی ... یعنی عاشقتم عزیزم افرین منم میرم میگردم خوشم اومد میخرم ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍
۳۲۸۸۱۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 3780 خودم شخصا برا بچه هام چندهفته پیش خرید کردم چون هرچه ب عید نزدیک بشیم جنسا افتضاح ترمیشن میرم فردا خوشم اومد براشون میخرم دم عید میتیغن ادمو ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍
۳۲۸۸۱۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 3780 درست میگی تارای عزیز 😚 ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍
حس_ششمم_من عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2853 یعنی عاشقتم عزیزم افرین منم میرم میگردم خوشم اومد میخرم خرید تو زمانهای که نزدیک مناسبت نیست خیلی بهتره هم از لحاظ مالی فشار نمیبینیهم چیزیای خوب رو میخریمن الان دارم عیدی های اطرافیان رو میخرم بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت
۳۲۸۸۱۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 3780 خرید تو زمانهای که نزدیک مناسبت نیست خیلی بهتره هم از لحاظ مالی فشار نمیبینی هم چیزیای خوب رو میخری ... به شما میگن کدبانو زن نمونه ...... ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍
put عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 1872 خودم شخصا برا بچه هام چندهفته پیش خرید کردم چون هرچه ب عید نزدیک بشیم جنسا افتضاح ترمیشن منم براشوشو رفتم خریدم وای خودش براخودش یه جورایی نمیخره منم ازحرص رفتم یه دست کت شلوارخریدم یه دونه شلوارویه ریزبافت جداهم خریدم قد165☝وزن اولیه100🙈وزن فعلی 75😛.هدف60💪خدایاکمکم کن کم نیستااااا15کیلوست😲😲😲😲
سارابانووووو عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 9883 اره سارا جون بخاطر این میخوام الان برم الان برو خلوتم هس با آرامش بگرد وخرید کن تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
put عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 1872 منم براشوشو رفتم خریدم وای خودش براخودش یه جورایی نمیخره منم ازحرص رفتم یه دست کت شلوارخریدم یه دونه ... براشوشوها فقط مونده گفشش میگه بخری میکشمت ولی من میخرم😈 قد165☝وزن اولیه100🙈وزن فعلی 75😛.هدف60💪خدایاکمکم کن کم نیستااااا15کیلوست😲😲😲😲