2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب آزمایشت رو تو چند تا جعبه تو در تو بگذار هدیه بده به شوهرت  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

عکس بیبی چکت رو بذار استوری اینستاگرام بنویس خبری در راه است...

من اینجوری خبر بارداریمو به همه گفتم

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏

ی پاپوش اسپرت بخر با جواب بده همسرت ی نامه بنویس بگو بابایی من دارم میام نه ماه مواظب مامانم باش😬😍

البته من خودم هیچکدومو انجام ندادم😐😂بیبی مثبت شد همچین پریدم بیرون اونم منتظر بود پشت در 😂

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰

من یه نامه براش نوشتم باجواب ازمایش و یه لباس نی نی گزاشتم صندوق عقب ماشین ...بعد گفتم بره سرصندوق لباسم رو بیاره که دید و ...سورپرایز شد

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
ی پاپوش اسپرت بخر با جواب بده همسرت ی نامه بنویس بگو بابایی من دارم میام نه ماه مواظب مامانم باش😬😍 ...

عزیزم  چه چون شوهرم هروز ازم میپرسه بارداری نشدی انگار حولتره منه مادر شوهرمم خو منتظر پریودیمه تاریخشه میدونه اخه پریودیم افتضاح درد دارم همه میفهمن پریودم😊😂الان این هفته ادای درد پریودی در اوردم و گفتم میخوام پریود بشم😂😂😂😂

عزیزم  چه چون شوهرم هروز ازم میپرسه بارداری نشدی انگار حولتره منه مادر شوهرمم خو منتظر پریودیمه ...

منم همین بودم ولی گفتم بهشون تاخیر تو اقدام طبیعیه😂

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰