2777
2789
عنوان

ای یو ای

121 بازدید | 10 پست

بچه ها من امروز باید ای یو ای میکردم حتی آمپول آزاد سازی فولیکول هم زده بودم ولی به دلایل شخصی نشد انجام بدم بنطرتون با نزدیکی میشه انجام داد خیلی ناراحتم کلی هزینه کردم ولی نمیتونم برم انجام بدم . شما نظرتان چیه خودم نزدیکی کنم اشکال نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ۳۶ ساعت بعد از اچ سی چی حتما اقدام کن

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
توکلت به خدا باشه

دلیل انجام دادنش چی بود

در آخرالزمان قلب مومن دردرون خود آب میشود زیرا منکرات را می بیندو قدرت جلوگیری و تغییر را ندارد مومن در آن میان با ترس راه میرود و اگر حرفی بزند او را میخورند و اگر ساکت باشد دق میکند . پیامبر اکرم (ص) . اللّهمَ عَجِّل لِولیکَ الفرَج

طبیعی اقدام کن ایشالا که جواب میگیری برای منم دعا کن یکساله اقدام😭این ماه بیبی چک مثبت شد ولی سر موعد پریود شدم خییییلی اعصابم خورده نمی‌دونم چرا  دیروز مسافرت یروزه رفتم و شبشم رفتم خونه پدر شوهر مهمونی کلی کار کردم که همونجا کمرم خییییلی درد گرفت صبح پاشدم دیدم پریود شدم  گرییییییییییییییییییه 😭😭😭😭😭😭

باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش 

من هم رحمم مشکل داره هم اسپرم همسرم یکم کم بود .بار اول نگرفت ولی بعد از اون دفعه اول هر موقع خاستم برم انجام بدم یه مشکلی پیش میاد برام الان ۸ ماهه درگیرم هر ماه آمپول میزنم نمیدونم حکمت خدا چیه که من آمپول آزادسازی  میزنم ولی روز بعدش ک بخام برم نمیشه .