2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روش زیاد داره و هر کسی تو شهر خودش یه جور درست میکنه. یکی با سبزی پلو میخوره یکی با استامبولی میخوره یکی هم با برنج سفید میخوره. بنظر من گوگول سرچ کن درست کن. من تودم با اینکه بلدم ولی گاهی وقتها روشهای مختلف دیگه که تو گوگل هست رو هم امتحان میکنم 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

من ميگو را با زعفران سرخ ميكنم وقتي هنوز كامل سرخ نشده برش ميدارم بعد ميچينم لابلاي برنج ابكشي شده زرشك هم ميريزم كنارش ميزارم دم بكشه بدون پياز داغ و اينجور چيژا

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

با سبزی ماهی(گشنیز و شنبلیله) عالی میشه.سبزی رو تفت بده، میگوها رو با پیاز و یه کوچولو سیر و زرد چوبه و ادویه تفت بدید با سبزی ماهی بذارید بین برنج آبکش و دم کنید.نوش جون

اللهم صل علی محمد وآل محمد

سبزی ماهی رو با سیر تفت بده بعد میگوهارو بهش اضافه کن و زروچوبه بزن بذار تفت بخورن تا حدی که میگو شکل نیم پخت بگیره بعدم نمک و فلفل بزن با یه قاشق مرباخوری رب یه تفت کوچولو که خوردن کافیه بعدم بدش لای برنج ابکشی و دمش بده

اگه مزه ترش و ملس دوست داری میتونی یه کوچولو هم تمر هندی رو بذاری تو آب جوش از صافی ردش کنی آبشو بدی به ای مواد بذاری تا به خوردش بره و آبش کشیده بشه کامل بعدش بدی لای پلو

ننه از گیس سفیدم خجالت نکشیدین؟!  جدا خودداری میکنم چشم