2777
2789
دارو هم استفاده کردید؟ چند وقته اقدامی... 

آمپول سینال اف کلومیفن و hcg این ماه هر ۳تاشو استفاده کردم دکترم بهم گفت اگه این ماه باردار نشدی باید بری واسه عکس رنگی که خداروشکر به خیر گذشت😅

۱سال و نیمه اقدامم

درواقع من اگه یه آرزو داشته باشم اونم تویی😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم😘

عزیزم مبارکه

منم امپول زدم

علایمت بعد آمپول چی بود؟من ترشح ابکی زیاد داشتم خیلی زیاد

بی رنگ و شفاف

از دیشبکه روز ۷ امپول هسن هم طپش قلب دارم دیروز هم یهو زیر دلم بدجور درد گرفت و ول کرد

علایم دیگه ندارم

السلام علی الحسین💖
آمپول سینال اف کلومیفن و hcg این ماه هر ۳تاشو استفاده کردم دکترم بهم گفت اگه این ماه باردار نشدی بای ...

برای منم دعا کن منم این ماه لتروزول و سینال اف و hcg ولی شبی که hcg زدم اقدام داشتم بعد نداشتم تا دوشب😭😭😭😭ماه سوم بود اما باز نامنظم شد اقدامم... به منم همینو گفت اما خوب من اقدام منظم نداشتم نمیدونم این ماه که شدم چکار کنم

خدایاااا ممنونم برای هدیه قشنگی که بهم دادی....به خودت میسپارمش😍🤗 هرچی خیره برای همه منتظرا مقدر کن🤲🤲
برای منم دعا کن منم این ماه لتروزول و سینال اف و hcg ولی شبی که hcg زدم اقدام داشتم بعد نداشتم تا دو ...

ان شالله میشی

پاهاتو بعد اقدام بالا بگیر

من یه ربع پامو بالا میگرفتم بالشت میداشتن زیرم

اقدامت خوب بوده نگران نباش

بجاش استرس نداشته باش

السلام علی الحسین💖
عزیزم مبارکه منم امپول زدم علایمت بعد آمپول چی بود؟من ترشح ابکی زیاد داشتم خیلی زیاد بی رنگ و شفا ...

علائم خاصی نداشتم شایدم یادم نیست....ایشالا که شما هم بارداری...فقط استرس نداشته باش همه چی رو بسپر به خدا

برای منم دعا کن منم این ماه لتروزول و سینال اف و hcg ولی شبی که hcg زدم اقدام داشتم بعد نداشتم تا دو ...

منم یه شب در میون اقدام داشتم...استرس نداشته باش ایشالا که بارداری 

ان شالله میشی پاهاتو بعد اقدام بالا بگیر من یه ربع پامو بالا میگرفتم بالشت میداشتن زیرم اقدامت خو ...

مرسی عزیزم اخه دکتر گفت یکشب درمیون اما من 14ام داشتم بعد نداشتم تا17ام خیلی اعصابم بهم ریخته... اگر پری اومد شوهر دیگه نمیزاره برم دکتر میوه این امپولا همش عوارض داره این 3ماهم به زور راضی شد 

خدایاااا ممنونم برای هدیه قشنگی که بهم دادی....به خودت میسپارمش😍🤗 هرچی خیره برای همه منتظرا مقدر کن🤲🤲
منم یه شب در میون اقدام داشتم...استرس نداشته باش ایشالا که بارداری 

خوش به حالت من که نشد یه شب درمیون😥😣