2821
2789
عنوان

کفش تن تاک

123 بازدید | 10 پست

من که میرم کفش فروشی ساز پامو که میاره بازم ممکنه خوب نباشه و مجبور بشم سایز بزرگتر یا کوچیکترشو بردارم حالا چطوری میشه تن تاک خرید اونم فقط با دادن سایز؟کیفیتش چطوره؟کسی خریده؟

ظاهرش که با اونیکه تو تی وی نشون میده کلی فرق داره .من تو بعضی فروشگاهها دیدم

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من گرفتم اصلا خوب نیست. توی پام شل و ول هستش من که راضی نبودم. مثلا اگه خواستی بگیری اگه سایز پات 38 هستش به نظرم باید 37 بگی برات بیارن

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

کفش مناسب باید از لحظه ای که پوشیده می شود در پا احساس راحتی ایجاد کند 09912329510 کفش تنتاک راحت و سبک بدون درد بدون ازار مناسب همه افراد 09912329510 ارسال به تمام نقاط ایران یک محصول ایرانی برای ایرانی های عزیز 

کفش مناسب باید از لحظه ای که پوشیده می شود در پا احساس راحتی ایجاد کند 09912329510 کفش تنتاک راحت و ...

محصولتون بسیار اشغال و به درد نخوره . تو این شرایط که مردم به سختی پول درمیارن این پولا برای شما خوردن نداره تاسسسسف

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز