2777
2789
عنوان

طلا یاسکه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 49 پست
بخام سال دیگ عوض کنم ضررمیکنم ؟

اگر قصد خرید طلا رو داری.... طلا اب شده بهت پیشنهاد میکنم ک بهش شمش هم میگن. از طلا فروشا تحقیق کن راهنماییت میکنن

بعد از یکسال انتظار خدا بهم نی نی داده میشه واسه سالم بودنش صلوات بفرستین🤰👣👨‍👩‍👧
سکه رو باید هرسال بفروشی چون طرحش قدیمی نشه کمتر میخرن

واقعا؟من فک میکردم میشه نگهش داشت

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی از بانک برم بخرم ؟میشه راهنماییم کنید 

نه عزیزم همونجا میگی بانکی میخوام.... سکه دو نمونه داره یکی بانکی یکی معمولی ک بانکی یخرده گرونتره ولی تضمین شدس

بعد از یکسال انتظار خدا بهم نی نی داده میشه واسه سالم بودنش صلوات بفرستین🤰👣👨‍👩‍👧

خانمها سکه بانکی چیه ؟فرقش با مال بازار چیه ؟

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
بخام سال دیگ عوض کنم ضررمیکنم ؟

بهت گفتم اینو تا دو سه جا که برا خرید سکه یا هرچی دیگه میری بپرسی سرت کلاه نره هر سکه ای رو نخر... 

ولی کلا سکه از طلا ضررش کمتره ... البته شمش اب شده و اینچیزا هم خوبه شوهر ابجی من گرفته میگه خوبه فقط باید همش حواست به قیمتا باشه تا خیلی رفت بالا بری بفروشی ... کلا این کارا ریکسی بیش نیست باید شانس داشته باشی

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
دو تا چیز هستن که از داشتنشون ضرر نمیکنی طلا و مِلک

ما هم بخدا خونمون تو ارزونی فروختیم یخرده از پولشو گفتیم طلا بخریم ک ضرر نکنیم.... ک اینجوری شد.... خونه روز ب روز گرونتر شد طلا روز ب روز امد پایین.... 

حتما تبديل به سكه يا طلا كن چون يهو پولت بي ارزش ميشه

در ضمن ميتوني طلاي كاركرده بخري عزيزم كه اجرت نداره 

سكه هم خوبه ، باز اگه ريسك پذيري دلارم خوبه 

من چند روز پيش ١١،٥٠٠ خريدم مطمعنم تا عيد كلي ميره بالا 

حتي اگه هزارتومنم هر دلار گرون بشه تو ١٠٠٠ دلار يك ميليون سوده

ولي طلا كمتر سود ميده و ريسكشم كمتره البته

نه عزیزم همونجا میگی بانکی میخوام.... سکه دو نمونه داره یکی بانکی یکی معمولی ک بانکی یخرده گرونتره و ...

ازکجا بفهمم ک بانکیه ؟ک تقلبی نیست؟دیگ نمیخاد هرسال عوضش کنم ؟

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
نه عزیزم همونجا میگی بانکی میخوام.... سکه دو نمونه داره یکی بانکی یکی معمولی ک بانکی یخرده گرونتره و ...

منظورتون از تضمین چیه؟

یعنی بعد از ۵ یا ۱۰ سال ، برای فروش ضرر میکنیم یا نه؟

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
عزیزم میشه بگی چه وامی گرفتی و ضامنت چی بود از کدوم بانک ممنون میشم جوابمو بدی آخه منم خیلی لازم دار ...

عزیزم وام از مستاجری از کارهمسرم داذن 

ازکجا بفهمم ک بانکیه ؟ک تقلبی نیست؟دیگ نمیخاد هرسال عوضش کنم ؟

من اینارو واقعا نمیدونم از طلا فروش بپرس و چند جا برو بگو بهت نشون بدن و تفاوت هاشو بهت بگن

منظورتون از تضمین چیه؟ یعنی بعد از ۵ یا ۱۰ سال ، برای فروش ضرر میکنیم یا نه؟

نه... قیمتش هم از سکه های معمولی بالاتره... واسه فروشم کمتر ضرر میکنی

طلای دست دوم بگیر اجرت نداره نگه دار و هر وقت قیمتها رفت بالا بفروش اینجوری همه اش سوده

یعنی بهتراز سکه اس؟

واقعا؟من فک میکردم میشه نگهش داشت

اره واقعا ... رو سکه نگاه کنی سال نوشته مثلا زده 1386 یا یه چیز دیگه ... براساس اون قیمت کمتر میشه ... البته بچه ها میگن سکه بانکی بهتره اگه خواستید بگیرید حتما قبلش پرس و جو کنید

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....