2777
2789
عنوان

طلا یاسکه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 49 پست

ما تحقیق کردیم از همه بهتر طلا اب شدس.... چون فقط گرمی1000تومن از روش کم میشه موقع فروش.... ولی چون طلا امد پایین ما خیلی ضرر کردیم تو هم اگ میتونی نخر بذارش بانک سگد بیاد روش سوداشم دست نزن

بعد از یکسال انتظار خدا بهم نی نی داده میشه واسه سالم بودنش صلوات بفرستین🤰👣👨‍👩‍👧
سکه رو باید هرسال بفروشی چون طرحش قدیمی نشه کمتر میخرن

جدی میگی؟

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه پولم خرج میشه حقوق شوهرم کمه میخام ک دستش نزنم اینم وام گرفتم برای روز مبادا 

هر جور خودت صلاح میدونی عزیزم من فقط تجربه مو گفتم

بعد از یکسال انتظار خدا بهم نی نی داده میشه واسه سالم بودنش صلوات بفرستین🤰👣👨‍👩‍👧
ما تحقیق کردیم از همه بهتر طلا اب شدس.... چون فقط گرمی1000تومن از روش کم میشه موقع فروش.... ولی چون ...

حتما شما مقطعی میخواستین سود کنید

وگرنه دو سه سال دیگه کلی قیمت طلاهاتون میشه

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
جدی میگی؟

اره عزیزم من تو نامزدی همسرم بهم چند تا ربع سکه داده بود بعد وقتی رفتم بفروشم مثلا اون موقع ربع سکه 390 هزار تومن بود ولی از من 280 یا 290 برداشتن گفتن سالش قدیمیه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
 ربع قیمتش حبابی تره  نسبت به گرم عرض میکنما    

میشه بیشترراهنماییم کنید یعنی رب بخرم بیشتر سودمیکنم ؟

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
اره عزیزم من تو نامزدی همسرم بهم چند تا ربع سکه داده بود بعد وقتی رفتم بفروشم مثلا اون موقع ربع سکه ...

باید سکه بانکی بگیرین ک ازش خیلی کم نمیشه

حتما شما مقطعی میخواستین سود کنید وگرنه دو سه سال دیگه کلی قیمت طلاهاتون میشه

ب امید خدا.... فعلا انداختیمیش یه گوشه ببینیم کی ب کارمون میاد

اره عزیزم من تو نامزدی همسرم بهم چند تا ربع سکه داده بود بعد وقتی رفتم بفروشم مثلا اون موقع ربع سکه ...

بخام سال دیگ عوض کنم ضررمیکنم ؟

نمیدونم ایناشو دقیق ... فقط خواستم بگم حواسش رو جمع کنه هر سکه رو نخری تحقیق کنه بعد بخره

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
ب امید خدا.... فعلا انداختیمیش یه گوشه ببینیم کی ب کارمون میاد

دو تا چیز هستن که از داشتنشون ضرر نمیکنی

طلا و مِلک

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.

یعنی از بانک برم بخرم ؟میشه راهنماییم کنید