2777
2789
عنوان

دلم گرفته دوست دارم دردودل کنم

173 بازدید | 13 پست

شوهرم تاکسی داره قسطامون خیلی زیادمستاجریم دوتابچه داریم یکی پسرم6سالشه ودخترم که7ماهشه ماشیینمون اللن خراب شدتعمیرگاه هست خیلی خرج داره تواین بی پولی باورتون میشه پدرشوهرم بااینکه میدونه ماشین شوهرم خراب شدواینجوری لنگ مونده یه هزادتومنی هم بهمون نداده تاماشینمونودرست کنیم ولی برای دوتاپسرای دیگش تاتومشکل میافتن درجابهشون کمک میکنه حالاهرجوری ولی سرشوهرم هنش میگه ندارم تازه ادعاهم میکنن که خیلی کمک میکنیم وفلان وایناخیلی دلم گرفته اخه واقعاتوشرایط سختی هستسم قسطامون ازاونورماشن ای خداااااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ان شاءالله ک مشکلتون حل بشه خدا بزرگه روزی همه دست خداس ان شاءالله روزیتون رو پر برکت کنه ک محتاج هیج آدمی نباشین

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️

انشاالله هر چه زودتر خدا روی قشنگ زندگی رو نشونتون بده و بیای برومون ازشون تعریف کنی،خانواده شوهر منم همینن،من فقط توقعم رو از بین بردم تا خودم به آرامش برسم،تو خدا رو داری چه نیازی به بنده اش داری؟بعد میگیم چرا خدا دعاهامو نمیشنوه چرا کمکم نمیکنه،چون ما با کوچیکترین مشول راه حلش رو تو بنده های خدا میبینیم،توکلت به خودش باشه،برای خداوند نامه بنویس،برای فرشته ثروت و توانگری خودتون نامه بنویس

مطمئنم به زودی خبرهای خوبی میشنویم ازت

چه تو قصه چه حقیقت یکی بود یکی نبود

ببین الان تو دلت گرفته خودخوری کنی حرص بخوری هی نشخوار ذهنی منفی کنی و بگی چرا نکردن چرا ندادن چرا چرا هیچ فایده ای نداره که هیچ،حتی باعث میشه آسیب ببینی از لحاظ روحی و جسمی مریض بشی خدای نکرده،پس به فکر کارها و حرفهای انگیزشی باش،برو بشین با خدا رک و روراست حرف بزن بنویس براش،برای فرشته پول شوهرت نامه بنویس،هر روز با خودت بگو تا آخر سال 97 چند تا اتفاق خوب تو زندگیم میفته قسطامون جور میشه ماشینمون عوض میشه خونمون بزرگتر میشه درآمد شوهرم چند برابر میشه میریم سفر....باور کن اتفاق میفته فقط ایمان داشته باش

انشاالله هر چه زودتر خدا روی قشنگ زندگی رو نشونتون بده و بیای برومون ازشون تعریف کنی،خانواده شوهر من ...

عزیزم نوشتت خیلی زیبابودخیییلی من فقط ازخدامیخوام فقط ازاین بی عدالتی میسوزم که چزابرای بچه های دیگه وبرای مااصلافقط ارزش مهم برام که قائل نمیشن توکل به خدا

والا تو همه خانواده ها همچین چیزی هست،فکر نکن منکه ازین حرفها میزنم تو زندگیم درگیر این مسایل نبودم و نیستم،ولی هر چی بهش بیشتر فکر کنی جوابی برای این سوالت پیدا نمیکنی بیشترم به هم میریزی،از دید خوب نگاه کن،شاید پدرشوهرت میدونه اونا دست و پا چلفتی ان نمیتونن کمکشون میکنه ولی از جانب شوهر تو خیالش راحته که رو پاش میتونه وایسه خدا رو شکر،یا یه چیز مثبت دیگه...ایشاالله خیری توشه به فال نیک بگیر،من همیشه خوشحالم که خانواده شوهرم کمکمون نمیکنن و نکردن،حتی برای عروسی 1 ریال نگرفت شوهرم،طلا و همه چیز رو خودش خرید،حالا میخریدن یا کمک میکردن منتش صد برابر بیشتر آدم رو میسوزوند،خدا رو شکر که ندادن

خیلی قشنگ بودبغضم گرفت خوندم خدایایعنی میشه

میشه عزیزم تو فقط کلامت کلیدی مثبت رو هر رور بارها تکراد کن،چیزهایی که میخوای رو بنویس،همش موثره،افکار منفی رو از خودت و شوهرت دور کن،همش مثبت فکر کن حتی الکی،انقدر الکی بهش فک کن تا بشه،کتاب از دولت عشق کاترین پاندرا رو بخون ببین چه کسایی با این افکار مثبت از سرطان از درد از بی پولی از مشاجرات زناشویی از بیکاری و ...نجات پیدا کردن

مطمئنم اتفاقای قشنگی برات تو راهه منتظرم خبرش رو بهمون بدی 😍😍😍حالا هم اصلا بهش فک نکن،ندادن که ندادن فدای سر خودتو بچه هات،بره به همونا کمک کنه،خود خدا رو صدا کن شخصا میاد به امورت رسیگی میکنه،با آرامش بخواب ❤ شبت بخیر 

مطمئنم اتفاقای قشنگی برات تو راهه منتظرم خبرش رو بهمون بدی 😍😍😍حالا هم اصلا بهش فک نکن،ندادن که ند ...

ممنونم واسم وقت گذاستی دوست خوبم واقعااروم شدم خیلی خوب بودشبت بخیرعزیز