2777
2789
عنوان

ازمايش بتا

350 بازدید | 59 پست

بچه ها من ٢٧ دى كه سه روز مونده بود به پرى ازمايش بتا دادم كه ٣٠٠ بود

همون روز رفتم پيش يه دكتر ماما فقط واسه اينكه خيالم راحت بشه چون هنوز دكترى كه ميخواستم تحت نظرش باشم و انتخاب نكرده بودم، اون ماما گفت دو هفته ديگه برم براى سونو

دكترمو انتخاب كردم چهارشنبه ١٠ بهمن اولين وقتمه 

ميخوام بدونم باز نياز هست يه ازمايش تيتر بتا بدم تا قبل رفتن پيش دكتر يا نه

اخه شنيدم عدد بتا با پيشرفت باردارى مشخص ميشه

ممنون ميشم راهنماييم كنيد🙏🏻

به رسم رفاقت براى هم دعا كنيم🙏🏻♥️

رفتی دکتر شاید سونو کنه .میبینن ساک حاملگی تشکیل شده یا نه.بتات۳۰۰ بوده قبل موعد پری خوبه ک

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی زیرشکم درد دارم خطرناک نیس؟☹

چن وقته بارداری؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
چن وقته بارداری؟

تازه دیروز فهمیدم

هنوز دکتر نرفتم ک کنم ۲-۳ هفته باشه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
نه دیگه لازم نیست آز بدی باز حالا برو دکتر اگه دکتر لازم دونست مینویسه باز  من  کلا ی باز ...

چقد زیاد.شاید بخاطر ۳قلوییه 😁

قراره ۷-۸ روز دیگه برم دکتر چون هنوز دکترمو انتخاب نکردم.

به نظرتون مشکلی پیش نمیاد تا یک هفته دیگه؟😫

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
تازه دیروز فهمیدم هنوز دکتر نرفتم ک کنم ۲-۳ هفته باشه

پس دردات عادیه فقط اگ دردش یکسره میگیره و یا خونریزی داشتی برو دکتر! اولاش رحم جا باز میکنه گلم .یکمم تخمدانها درد میکنه 

رفتی دکتر شاید سونو کنه .میبینن ساک حاملگی تشکیل شده یا نه.بتات۳۰۰ بوده قبل موعد پری خوبه ک

ممنون

نگران بودم ببينم عدد رفته بالا يا نه

پس دردات عادیه فقط اگ دردش یکسره میگیره و یا خونریزی داشتی برو دکتر! اولاش رحم جا باز میکنه گلم .یکم ...

دردش تقریبا مثل پریوده. تخمدان سمت راستم همش تیر میکشه.

مرسی عزیزم خیلی نگران بودم چون قراره یک هفته دیگه برم دکتر گفتم مشکلی پیش نیاد

قراره ۷-۸ روز دیگه برم دکتر چون هنوز دکترمو انتخاب نکردم. به نظرتون مشکلی پیش نمیاد تا یک هفته دیگه ...

نه مشكلى نيست 

فقط قرص يدوفوليك بخر حتما روزى يه دونه بخور