2777
2789
استارتر اطلاعات در ضمینه مهاجرت و بخصوص پناهندگی صفر که هیچی منفی ۱۰۰ هست !!! چطور وقتی قصد مهاجرت ...

مامیخوایم ازطریق قانونی پناهنده شیم،همین اطلاعاتواتفاقایکی ازکاربرای همینجاکه دانمارکه بهم گفت که حداقل سالی یه بارمیتونی بیای ایران وبرگردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامیخوایم ازطریق قانونی پناهنده شیم،همین اطلاعاتواتفاقایکی ازکاربرای همینجاکه دانمارکه بهم گفت که حد ...

منظورش از پناهندگی قانونی چی بوده؟ 

وضعیت مالی خراب ایران؟

خب بله... ولیکن جواب منفی میدن اخه بهتون

ضمنا وضعیت کمپ ها هم اونقدر ها هم بد نیست  معمولیه میشه تحمل کرد اگر زیاد مته بر خشخاش نگذاری ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی وقت گزاشتی راهنماییم کردی گلم انشاءالله به هرچی میخوای برسی  

مامیخوایم ازطریق قانونی پناهنده شیم،همین اطلاعاتواتفاقایکی ازکاربرای همینجاکه دانمارکه بهم گفت که حد ...

مگه پناهندگی قانونی هم داریم ؟؟!!!!!   

استارتر عزیزم خوبی ؟؟

معنی پناهندگی رو میدونی گلم ؟؟؟؟

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی وقت گزاشتی راهنماییم کردی گلم انشاءالله به هرچی میخوای برسی    

مرسی 

امیدوارم زود طی کنی مراحل رو

من خیلی ایرانیا رو دوس دارم و وقتی میبینمشون اینجا منفی گرفتن غصه میخورم

من سالهاست از راه کلیسا کمک کردم به پناهنده ها و بخصوص ایرانیای عزیز

از حالشون کاملا خبر دارم

یه چیز دیگه اینکه رابطت با همسرت هم اگه خوب باشه بهتر موفق میشین

اینجا باید صبور باشین و فروتن

اروپایی ها هم انسانن هم چیزای خوب دارن هم منفی

مثبتاشو یاد بگیرین منفیاشونو فراموش کنین

دوسشون داشته باشین تا دوستتون بدارن

فراموش نکنید وارد کشور اونها شدین و درخاست کمک کردین

اگه برخورد سردی دیدین بدونین شما مهمان ناخاسته هستین

اینها کمک میکنه که بیهوده خودتونو پر نکنین و اوقاتتون تلخ نشه

موفق باشین

مرسی  امیدوارم زود طی کنی مراحل رو من خیلی ایرانیا رو دوس دارم و وقتی میبینمشون اینجا منفی گر ...

ببخشید یک سوال دارم اگر کسی کیس خوب و قوی رو ابتدا ارائه بده چه قدر زمان میبره با درخواستش موافقت کنند برای اقامت؟

مگه پناهندگی قانونی هم داریم ؟؟!!!!!     استارتر عزیزم خوبی ؟؟ معنی پناهندگی رو میدونی ...

فکنم منظورش این باشه قانونی وارد اون کشور بشه (مثل الان که بعضیا قانونی با ویزا میرن ولی دیگه بر نمیگردن

ببخشید یک سوال دارم اگر کسی کیس خوب و قوی رو ابتدا ارائه بده چه قدر زمان میبره با درخواستش موافقت کن ...

متفاوته

قوانین هر سال تغییر میکنه و رسیدگی به پرونده ها حتی تو شهرای مختلف متفاوته

چه برسه به کشور مختلف

اما به طور میانگین بین ۶ ماه تا یکسال تا یکسال و نیم زمان میبره جواب اول