2777
2789
یعنی اصلانمیشه اومدایران؟؟ولی من اصلاهچین چیزی نشنیدم من شنیدم هروقت تونستی میتونی بیای ایران وبرگر ...

شما داری بهشون میگی جانم در ایران در خطر بوده که اونا بهت پناهندگی میدن بعد بیای ایران بفهمن خوب میفهمن دروغ گفتی پناهندگی و ازت میگیرن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شماتواین ۱۱سال ایران نیومدین؟؟

یکی از دوستام میگه پسر عمه م میاد ایران اول میره عراق بعد بهش یه پاسپورت جعلی میدن با اون میاد و برمیگرده ، از پاسپورت اصلی خودش استفاده نمیکنه که مهر بخوره و کشوری گه پناهندگی گرفته بفهمه 

اما ارزشش رو داره نه؟  یک ساله اقامت بگیری و تا اخر عمر در رفاه باشی؟

اره واقعاارزششوداره ولی ان که گفتین دیگه نمیتونیم بیایم ایران خیلی سخت شدمن تاالان حداقل باسالی یه باردیدن خانوادم کناراومده بودم ولی الان خیلی سخت شد😑

یک موضوع مهم دیگه استارتر عزیز 

اگر روزی اومدین اینجا کیس اولتون منفی خورد بدونین که شانس زیادی برای اون کیس ندارید. پس در همون حین که دادگاه دوم میخواد برگزار بشه به فکر چاره بعدی باشید. یعنی یک کیس کاملا جدید و قوی دیگه ای بدید. این طوری شانستون بالا خواهد رفت. یعنی این چیزاییکه بهت گفتم برادر به برادر نمیگه

محصول مشاوره ۱۱ سالم با وکلا توی همین اروپا بوده بخدا

یعنی اصلانمیشه اومدایران؟؟ولی من اصلاهچین چیزی نشنیدم من شنیدم هروقت تونستی میتونی بیای ایران وبرگر ...

استارتر اطلاعات در ضمینه مهاجرت و بخصوص پناهندگی صفر که هیچی منفی ۱۰۰ هست !!!

چطور وقتی قصد مهاجرت دارید انقدر بی اطلاع هستید ؟؟؟

یه سرچ خیلی ساده بزنید نت بهترین کیس مهاجرت ،، اون چیزهایی که ما نمیتونیم اینجا بگیم در ۳۰ ثانیه میخونید 

وکیل فقط واسه موقعیه که شما قانونی میخواهید مهاجرت کنید نه پناهندگی 

کیس پناهندگی وکیلتون خودتون هستید و یه ادم زبر و زرنگ میخواد چون عین یه بازجو به صد روش ازتون سوال میکنن یدونه پس و پیش بگید دیپورت هستید

یه توصیه خیییییلللللی طلایی : 

پناهندگی گرفتن کار هر کسی نیست !!!

خیلی باید زرنگ و پر اطلاعات باشید 

پس بی گدار به اب نزنید !!!

حتی سوال ها افسر پرونده رو میتونید توی نت پیدا کنید

اره واقعاارزششوداره ولی ان که گفتین دیگه نمیتونیم بیایم ایران خیلی سخت شدمن تاالان حداقل باسالی یه ب ...

میتونید برید ترکیه همدیگر و ببینید الان پسر عموم میاد هر سال ترکیه ، اگر اقامت گرفتید میتونید براشون ویزا بفرستید اونا بیان آلمان 

اره واقعاارزششوداره ولی ان که گفتین دیگه نمیتونیم بیایم ایران خیلی سخت شدمن تاالان حداقل باسالی یه ب ...

شما هم مثل بقیه با ۲ تا پاس برو

من خودم دلم نخواسته برم

ببینید

پاس ایرانی و پاس خارجی

از ۲ کشور متفاوت برو

مثلا المان به دوبی دوبی به ایران

ضمنا وضعیت کمپ ها هم اونقدر ها هم بد نیست 

معمولیه

میشه تحمل کرد اگر زیاد مته بر خشخاش نگذاری

یکم با هوش باشی سریع زبان یاد میگیری و سریع با المانیا باید دوست شد

میشه بهتر توی جامعه اومد 

کار پراکتیک کرد و هزار جور دیگه میشه روزهای پناهندگی رو طی کرد