2777
2789
یه موردی رو بهتون بگم و ختم کلام اگر کیس عالی ندارید ارائه بدید کامل فراموش کنید اومدن رو اما اگر ...

واقعا این و خیلی از کسایی که رفتن به من گفتن .رفتن و همه میتونن برن یه ویزا توریستی میگیری میری ولی مهم کیس ه که بتونیم ثابت کنیم و بمونیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه موردی رو بهتون بگم و ختم کلام اگر کیس عالی ندارید ارائه بدید کامل فراموش کنید اومدن رو اما اگر ...

خب اره اینوشنیدم که اول بایدازطریق سایت میزان درخواست  شغلتوتواون کشوربررسی کنی

اگه راضی هستین چرا انقدر به ایران فکر میکنین؟

چون بهش عرق دارم خداروشکر 

و فکر نمیکتم چون از ایران اومدم باید کشورمو فراموش کنم 

یه ادم متمدن هیچ وقت هویت خودشو فراموش نمیکنه

خدای خوبم کم کم دارم ناامید میشم میشه کمکم کنی یه وقتایی میگم چرا صدام نمیاد طرفت چرا قهری با من چرا خدا ب نظرت بس نیست این همه غصه خوردن خدا جونم خیلی داغونم خیلی کاش یکم بهم کمک کنی . 
خب اره اینوشنیدم که اول بایدازطریق سایت میزان درخواست  شغلتوتواون کشوربررسی کنی

شغل رو فعلا فراموش کن

بستگی به این داره که چطوری مایلین بیایین

چند راه بیشتر نداره

۱- ازدواجی

۲-کاری

۳-تحصیلی

۴-پناهندگی

من و همسرم داریم برای اقامت شغلی اقدام میکنیم برای کانادا

کانادا خیلی عالی ه من اگر پول داشتم کانادا میرفتم من چند میلیون کم دارم برای کانادا فقط آلمان و هلند بین این دو تا هر کدام کارم درست بشه و میرم که به من گفتن سعی کن آلمان بری چون هلند خیلی سخت میگیری آلمان راحتره

کانادا خیلی عالی ه من اگر پول داشتم کانادا میرفتم من چند میلیون کم دارم برای کانادا فقط آلمان و هلند ...

هلند نرو اصلا خوب نیس 

خدای خوبم کم کم دارم ناامید میشم میشه کمکم کنی یه وقتایی میگم چرا صدام نمیاد طرفت چرا قهری با من چرا خدا ب نظرت بس نیست این همه غصه خوردن خدا جونم خیلی داغونم خیلی کاش یکم بهم کمک کنی . 
چون بهش عرق دارم خداروشکر  و فکر نمیکتم چون از ایران اومدم باید کشورمو فراموش کنم  یه اد ...

بله اما شما که همش عذاب میدی خودتو

با فکر کردن و دلتنگی که چاره ای برای کار نیس

جز درد و غم دوری

این حالت روی بچه ها هم تاثیر میذاره

اون بالا فرمودین که خیلی دوس دارین برگردین

کانادا خیلی عالی ه من اگر پول داشتم کانادا میرفتم من چند میلیون کم دارم برای کانادا فقط آلمان و هلند ...

کناداعالیه ولی هزینش زیاده ماهم میخوایم اگه بشه بریم المان

[QUOTE=80617074]کیس شما از هر طریقی که وارد یک کشور شدی وقتی درخواست پناهندگی بدی یک قاضی میاد و ازت سوال میکنه میگه دلیل اومدن ت چیه؟شما باید یک دلیل قانع کننده بدی وگرنه .کارت گیر میفته و بهت پناهندگی و اقامت نمیدن .کیس خیلی مهمه 

من وهمسرم ازطریق پناهندگی میخوایم اقدام کنیم

پسسسسسس

فقط حرفمو گوش کن دختر

اگر جونتو دوس داری و میخوای اقامت بگیری و دربدر نشی

هر کار میکنی بکن حتی فرش زیر پاتو بده اما با کیس قوی بیا

من اجازه ندارم بگم چی

اما خودت میفهمی

قوی + عکس+ فیلم + اسناد معتبر 

اگر یدونه منفی بگیری تا اخر منفیه و در نهایت دیپورت 

رشته شغلی ما رو آلمان لازم داره با حقوق خیلی بالا اما چون باید زبان آلمانی یاد بگیریم ما منصرف شدیم

اما واسه شما که میخوای پناهندگی بری آلمان را اتریش خیلی بهتره دوستم دوسال پیش اتریش پناهنده شد الان راضیه 

خدایا تو قدر مطلق منی                                            با تو همیشه احوال من مثبت است