mommytannaz مدیر عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 422 عنوان جاری بی ادب | مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 34 پست سلاممنتازه جاری دار شدم وقتی تولد من بود تولدمو تبریک نگفت ، حتی یه مسیج خشک وخالی چند روز دیگه تولدشهبهنظرتون منم تبریک بگمیاا نه؟دوستندارم حتی شوهرمم تبریک بگه😐 برای سالم بودن تو دلیم میشه صلوات بفرستید لطفا 🤱🏻 1397/11/06 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_karen عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 3877 دقیقااا این شیوه ی من تو زندگیه و خودش همیشه باعث آرامشم شده . منم همینطور بنظر من آدم جز پدر و مادرش و بچش با هرکی باید مثله خودش رفتار کنه حالا هرجوری ک بود اینجوری نه الکی خودخوری میکنی و نه زیاد از کسی ناراحت میشی و نه فکرت درگیر موضوعات پیش پا افتاده میشه تکلیفتم با خودت روشنه ❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی ❤️
sahar67 عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 15085 نه نگو شوهرت هم لازم نیس بگن ولی حالا اگه گفتن هم بهتر چون تو نمیگی ببشتر متوجه میشه اهمیتی بر ... من اینجور وقتا حس بدی دارم حس میکنم همسرم پشتم نیس اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
نيلوفرابي عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 21819 من نميدونم جاريم متولد چه ماهي هست بهم بگه دو روز بعدش يادم نيست هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
الهام_جون6 عضویت: 1386/05/29 تعداد پست: 17083 تبریک تولد هیچ جوره برام هضم نمیشهیعنی چی هر سال هر سال باید تبریک بگیم به هم ...خوب یه بار دنیا اومدیم تموم شده رفته دیگه ..تبریک داره اخه؟البته بچه کوچولوها فرق دارن اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
dokhtare_bahar1 عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 11106 منم همینطور بنظر من آدم جز پدر و مادرش و بچش با هرکی باید مثله خودش رفتار کنه حالا هرجوری ک ب ... اوهم اینجوری آرامش داری و از کسی توقع نداری . یا کاری رو انجام نده یا توقع جبران نداشته باش . کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...