2777
2789
عنوان

در د و دل زود بیایید

213 بازدید | 33 پست

دوستان امشب با شوهر دعوا بدی داشتم چند بار کتکم زد اما ب شکمم ن... ده روز از پریودم عقب افتاده بود و تست زدم هاله کمرنگ زده بود... امشب رفتم دستشویی چند قطره خون اومد بخاطر فشار عصبی ک بهم وارد شده یعنی پرپر شدم یا بچم سقط داره میشه بعدش اینم بگم خیلی بهم ریخته روحم

متاسفم

نمیدونم 😓

در آخرالزمان قلب مومن دردرون خود آب میشود زیرا منکرات را می بیندو قدرت جلوگیری و تغییر را ندارد مومن در آن میان با ترس راه میرود و اگر حرفی بزند او را میخورند و اگر ساکت باشد دق میکند . پیامبر اکرم (ص) . اللّهمَ عَجِّل لِولیکَ الفرَج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😢

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

الهی 

چی بگم دوستم .فردا آزمایش بده 

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

مطمئني باردار بودی؟

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
واقا اجازه میدین شوهرتون کتکتون بزنه ؟به چه حقی اینکارو میکنن

مگه کسی که جنون میگیرتش اجازه میگیره .

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️