2777
2789

سلام.ازطرفی حوصله حمل و نقل کیف بزرگ و سنگین رو ندارم و یه کیف خیلی جمع و جور میخام.از طرب دیگه میترسم بعد از زایمان کیف بزرگ احتیاجم بشه و دوباره نیاز به کیف جدید پیداکنم نظر شما چیه؟

کلا لباس خریدن برام بزرگترین دردسر شده اصلا نمیدونم چی بخرم خیلی سخته

یه کیف جمع و جور و سبک  برای الان تون

برای حمل وسایل بچه هم  ؛ ساک بچه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چه بخوای چه نخوای کیفت باید بزرگ باشه 😁😁😁😁لباسم باید ببینی بچه کی بدنیا میادش اگه تابستونه لباساشو تابستونی بگیر. بری تو فروشگاهای سیسمونی دست خالی بر نمیگردی☺

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

حالااین ۱۲هفته روباکسف جم وجورسرکن

بقیه رو برحسب مقداروسایلت بزرگشوبخر.یاهمچنان کیف کوچیک باساک بچه

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

۱. کیف لوازم‌بچه رو بگرد مدلایی انتخاب کن که اصلا معلوم نیس کیف بچه س اینجوری هم برای وشایل خودت هم بچه همون کیف رو میبری و خیالتم راحته همه چی باهاته

۲‌ برای جاهای نزدیک که نهایت یه دست لباس و یه پمپرز و دستمال مرطوب‌و کیف پول خودته کیف های دستی زنونه کافیه اگر کیف هات کوچک نباشه.

من گیف بزرگش جاهایی که زیاد میپونم‌میبرم‌جاهایی‌گه زیاد نمی مونم کیف های عادی خودم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
ساک بچه گرفتم ولی همه جا میشه بردش؟

چرا نشه برد🙄

مال وسایل بچه ست دیگه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....