2821
2789
عنوان

کمک😢حس من

177 بازدید | 25 پست

حس میکنم خونمون سرده .

منظورم سرما نیست 

حس میکنم گرمی تو خونم نیست

من و شوهرم با هم خیلی گرمیم و میگیم و میخندیم ولی خب حس میکنم بازم خونمون گرمی بعضی خونه ها رو نداره

سرد و بی روحه

چیکار کنم؟😢

خونه مام جدیدا اینجدری شده انقدر تحت فشاریم 😳ما خیلی مشکلات داریم

هزاربار خوردم زمین هزاربار پاشدم بازم بخورم زمین بازم پا میشم چون من خدارو دارم بجنگ برای زندگیت😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حس نکن

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
عزیزم باردارم یعنی گرمتر میشه حتما؟

بسلامتی ایشالله خدا حفظش کنه

آره عزیزم بچه گرمیه زندگیه مخصوصا اگه عاشق بچه باشین هرلحظه ش عشقه 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
بسلامتی ایشالله خدا حفظش کنه آره عزیزم بچه گرمیه زندگیه مخصوصا اگه عاشق بچه باشین هرلحظه ش عشقه&nbs ...

ممنون عزیزم سلامت باشی💜

اره عاشق بچه که هستیم😍

خداروشکر ممنون گلم خیلییییی امیدوار شدم😀

2824
2823
2791
2779
2792