2789
عنوان

تیر کشیدن سر😑

18886 بازدید | 23 پست

سلام خانوما سرم ی هفته تیر میکشه ی تیر وحشتناک میکشه بعد ول میکنه دوباره تیر میکشه 

از لاله گوشم شروع شد بعد استخون بالای گوشم بعد هم پشت سرم .... همشونم قسمت راست سرم هستن .... مسکن میخورم نوافن و ... تا یکم اروم میشه ....دکترم رفتم فایده نداشت از چیه ینی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی واقعا از اعصابه؟ 

اره عزیزم تابستون امسال سرم خیلی درد میکرد همش هم فکرای بد میومد تو ذهنم که خدایی نکرده مریضی بدی باشه اما رفتم دکتر گفت همش از اعصابه سعی کن ارامش داشته باشی استرسو از خودت دور کن مطمئن باش خوب میشی ان شالله

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی

اسی  منم دقیقا اینجوری شدم سمت راست سرم تیر میکشه وحشتناک ۳ روزه از چیه؟؟؟ تو خودبخود خوب شدی؟اول فکر کردم گوشمه ولی از پشت سرم تا بالای گوشم تیر میکشه😔😔

دلم یک دنیا سکوت می خواهد،یک دنیا ارامش
اسی  منم دقیقا اینجوری شدم سمت راست سرم تیر میکشه وحشتناک ۳ روزه از چیه؟؟؟ تو خودبخود خوب شدی؟ا ...

عزیزم تاپیک برا چند ماهه پیش بود من رفتم دکتر مغز و اعصاب که بهم قرص داد خوردم ... دکتر عمومی فایده نداشت

خیر ارامبخش نبود فک‌کنم از دسته قرصهای میگرن بود ک باید سه روز اول نصف ی هفته کامل بعدش دوباره نصف م ...

خداروشکر که خوب شدین منم خیلی بهترم از ۳ روز پیش  اونموقع هر ده ثانیه یه تیری میکشید خیلی دردناک اما  کم شد البته پریودم هستم همه اینا دخیله  برام دعا کنید منم کامل خوب بشم

دلم یک دنیا سکوت می خواهد،یک دنیا ارامش