2821
2789
عنوان

خرابی گوشیم

59 بازدید | 8 پست

من گوشیم هاردش مشکل داشت دوسه بارفلش زدم یه بارمرام حالا دیگه سیم کارتو نمی خونه و ارم انتن و اتصال داده از بالای گوشی و نوار اعلانات حذف شده گوشیمم همش هنگ می کنه بنظرتون مشکلش از چیه اصلا سیم کارتو نمی خونه

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
خودت فلش کردی؟ زدی بازگشت ب تنظیمات؟

نه دادم بیرون الان دیگه هرچی تنظیمات کار خانه رو می زنم بر نمی گرده گوشی خاموش میشه بعدش کهروشن شد بازم مثل قبلشه 

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه دادم بیرون الان دیگه هرچی تنظیمات کار خانه رو می زنم بر نمی گرده گوشی خاموش میشه بعدش کهروشن شد ب ...

حالا چرا چند بار؟؟؟؟؟

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

اگه کسی تجربه شو داشته کمک کنه لطفا 

اصلا سیمکارتو ننی خونه

حالا چرا چند بار؟؟؟؟؟

اخه همش خراب میشد اون موقع نمی خواستم گوشی جدید بگیرم 

سیم کارتو درست جا زدی؟

اره سیم کارتم الان تو این گوشیم درست کار می کنه 

ولی اون گوشیم بدون سیم کارتم علامت انتن از نوار بالای صفحه حدف شده

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792