2777
2789
عنوان

این یا اون؟

212 بازدید | 26 پست

بازیییی😂😂چیی خودتون جمعه عصر حوصلتون سر نمیره😂😂😂میدونم سایت اموزشیه ولی خو یه زنگ تفریح بعد از انواع و اقسام خیانت و مادرشوهر و .. خوبه دیگه😂😂 

هر کی دوتا عکس میزاره بعد بقیه نظر میدن کدومو بیشتر دوست دارن با اجازه😂😁✋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلم ازینا میخاد قشنگه ایا؟

وای اره خیلی زیاد...ولی منم یه بار یه کار سنتی سفارش دادم از یه فروشگاه اینترنتی شبیه اش بودااا ولی اونی که تو تصورم بود نیود اصلا

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
این یا این

دومی ینی وسطی

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
پسر بزرگم و تکه ای از خودم 😁😁😁

چ تکه ی دوس داشتنی ای

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون   
پسر بزرگم و تکه ای از خودم 😁😁😁

😂😂😂خسته نباشی عزیزم...الان باید بگیم خودت یا پسرت؟😂😂گل پسرت

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
2790
2778
2791
2779
2792