2777
2789
عنوان

راکوتان

300 بازدید | 19 پست

سلام اجیا.راستش میخواستم ببینم کسی بوده راکوتان واسه جوشای صورتش مصرف کرده باشه؟  از عوارضش میترسم ولی چاره ایم ندارم گونه هام داغون شده از جای جوش وجوش چیکارکنم😭

نخوووور

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من استفاده کردم البته شش ماه بعد شس ماه قطع کردم دیگه جوش نزدم بعضیا تا یکسالم باید استفاده کنن عوارضش شدیدش اینه نباید باردار بشی چون بچه عقب افتاده میشه واینکه در کل کلن جوش رو برطرف میکنه 

سلام گلم من مصرف کردم

عوارض ک داره ولی خب هر ماه باید آزمایش کبد بدی ببینی روی کبدت تاثیر گذاشته یا نه

پیشنهاد میدم به عنوان آخرین راه درمان استفاده کنی

از نظر جوتبدهی هم بگم که من کاملا خوب شدم و دیگه جوش نمیزنم

من چندتاخوردم دکترنوشت پوستم صاف شد ولی پهلودردمی گرفتم دیگه نخوردم مجردم بودم متاهلی نبایدباردارشی

اگر یار با وفا و صادق باشد😍و عشق👑 می تواند دوبال پروازباشد👯‍♀️از زمین خاکی تاعرش خدا🎑
سلام گلم من مصرف کردم عوارض ک داره ولی خب هر ماه باید آزمایش کبد بدی ببینی روی کبدت تاثیر گذاشته یا ...

خب من ماسکای گیاهی وحجامت رو امتحان کردم ولی جواب نداد حتی پوستم حساس ترهم شد. نمیدونم دگ درمانی بجز راکوتان میمونه یان

شش ماه بعد قطع دارو هم نباید باردار بشی چون بازم عقب افتاده یا ناقص میشه بچه😒

بعضیا میگن کچل میشی ازاین میترسم یکی از دوستامم گفت خون دماغ میشدهرشب دوران مصرفش

خب من ماسکای گیاهی وحجامت رو امتحان کردم ولی جواب نداد حتی پوستم حساس ترهم شد. نمیدونم دگ درمانی بجز ...

ی سری کپسولای آنتی بیوتیک هست که برلی پوستایی ک شدید جوش نمیزنن تجویز میشه

اونارو با صابون گوگرد و چنتا لوسیون دیگم میدن

من استفاده کردم چون خیلی جوش داشتم جواب نگرفتم ولی بودن کسایی ک کمتر بود جوشاشون و جواب گرفتن

خب پس جوشاتون چجوری خوب شدن 😢

خیلی نداشتم خوب شدن امابعدچندسال بازمیاد لایه بردارمیزنم کرمم نمیزنم

اگر یار با وفا و صادق باشد😍و عشق👑 می تواند دوبال پروازباشد👯‍♀️از زمین خاکی تاعرش خدا🎑