2777
2789
عنوان

کممممممکم کنییییییید

64 بازدید | 3 پست

من ۴ساله ازدواج کردم،دوبار سقط عمدی و غیر عمد داشتم،تاحالام همش درگیر قسط خونه و اینجور چیزا بودیم تازههه تازه دستمون باز شده  زندگی نسبتا خوبی داریم،و الانم هم خودم هم همسرم مشکل داریم دکتر گفته هرچی زودتر بچه بیارین بهتره،حالا من دو دلم میگم همش درگیر بودیم یه مسافرت خفنه خارجی دونفره نرفتیم نمیدونم بچه دار بشم یا یکم ب خودمون برسیم بعد؟نظراتونو بگین

ممکنه دیر بشه خوووووو

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بیخیاله ارزوهای دو نفرمون بشم؟

اینو دیگه خودتون باید تصمیم بگیرین،،،،،،،با بچه هم میشه مسافرت رفت،،،باز میل خودته

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔