ضُحا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1461 عنوان بی بی چک 185 بازدید | 10 پست سلام دوستانمن امروز صبح بیبی چک زدم همون لحظه یه خط و یه هاله افتاد اما بعد از چند ۳۰ ثانیه هاله محو شد و فقط یه خط موند😔 کسی تجربه اشو داره؟خیلی ناراحتم😔😔😔 خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍 1397/11/05 | 09:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرفام عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1420 فردا دوباره امتحان کن عزیزم....احتمالا خراب بوده خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید
ضُحا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1461 این الکیه واسه من الکی بود جواب الکیه ؟ خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
ضُحا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1461 فردا دوباره امتحان کن عزیزم....احتمالا خراب بوده امیدوارم همین که شما میگید باشه😔 خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
مرفام عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1420 امیدوارم همین که شما میگید باشه😔 چند ماهه اقدامی عزیزم خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید
ضُحا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1461 نمیدونم والا ولی واسه من الکی بود مرسی عزیزم خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
ضُحا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1461 چند ماهه اقدامی عزیزم ماه اوله😔 خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
سعیده6771 عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 64 من دیروز دوتا بیبی چک نواری زدم دوتاش مثبت شد رفتم ازمایش منفی بود ،قطره چکونی زدم منفی شد
ضُحا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1461 من دیروز دوتا بیبی چک نواری زدم دوتاش مثبت شد رفتم ازمایش منفی بود ،قطره چکونی زدم منفی شد عجبا🤔😞 خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍