مرفام مدیر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1420 عنوان بی بی چکم مثبته آیا؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 45 پست سلام دوستای گلامروز صبح زدم خودم باورم نمیشهواقعا مثبته خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید 1397/11/05 | 09:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرفام مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1420 دیگ بیبی نزن برو ازمایش بده چشم عزیزم حتما خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید
مرفام مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1420 آره. مبارکه بانووو ممنون دوستم خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید
مرفام مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1420 اره نشون میده پس امروز آزمایش میدمبرای نی نیت صلوات فرستادم ایشالله سالم و ناز بیاد بغلت خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید
miss_ati عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 13293 پس امروز آزمایش میدم برای نی نیت صلوات فرستادم ایشالله سالم و ناز بیاد بغلت خبرشو ب ما ام بدهمرسی گلم😍 خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
مرفام مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1420 خبرشو ب ما ام بده مرسی گلم😍 حتما عزیزم خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید
مرفام مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1420 بله عزيزم مباركت باشه يه آز هم بده تا مطمعن بشي چند روز تاخيري؟! نانازجون شما قبلا تو گروه اقدام بارداری بی نشان بودی؟ خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید
نانازجوني عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 8592 نانازجون شما قبلا تو گروه اقدام بارداری بی نشان بودی؟ بله عزيزم الام هم هستيم دور هم البته بدون بي نشان خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
zh59 عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 1289 نانازجون شما قبلا تو گروه اقدام بارداری بی نشان بودی؟ بسلامتی عزیزم انشاء الله بارداری راحت و بی استرسی داشته باشی و صحیح و سالم نینیتو بغل بگیری اللهم عجل لولیک الفرج
ماهیییی عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 4971 دیروز موعدم بوده اگه امروز آز بدم نشون میده من آز تیتر بتا دادم چهارشنبه جوابش شنبه میاد ولی بی بی زدم مثبت بود
مرفام مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1420 بله عزيزم الام هم هستيم دور هم البته بدون بي نشان عزززیزماسمت یادم بود چون پارسال منم تو گروهش بودموقتی تیکرت رو دیدم خیلی خوشحال عزیزم خداروشکر که انتظارا تموم شد از بی نشان خبر ندارید چی شد؟ باردار شد یا نه خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید
مرفام مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1420 مبارکه عزیزم دستت رو سرمنم بکش عزززیزم برات دعا میکنم زود انتظارت تموم بشه این ماه مامان بشی خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید
مرفام مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1420 من آز تیتر بتا دادم چهارشنبه جوابش شنبه میاد ولی بی بی زدم مثبت بود عزیزم بسلامتی مبارک باشه خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید
مرفام مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1420 بسلامتی عزیزم انشاء الله بارداری راحت و بی استرسی داشته باشی و صحیح و سالم نینیتو بغل بگیری ممنون عزززززیزم انشالله....همچنین شما دوستم برام دعا کن کم کاری تیرویید دارم یکم از این لحاظ نگرانم خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید