2777
2789
عنوان

رژیم

158 بازدید | 28 پست

بچه ها کسی تو از رژیم جنرال موتورز جواب گرفته؟

من لاغرم ولی دو سه ماه پیش 5 کیلو اضافه اوردم میخوامم لاغرتر شم 10 کیلو کم کنم 

بعد سوال دومم اینک اگه گرفتین و نتیجه گرفتین میشه توی روز چهارم ک شیر و موزه تعداد موزو کم کرد؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اره موزوکم.کن. کلی برمیگرده وزن...مگه اینکه بعدشم کم بخوری

شما جواب گرفتی؟بعد برنجم میشه نخورد؟اخه من برنج و حذف کردم خیلی وقته اصلا ندوس😂 حالا اگه حواب میده یا توی نتیجه اش تاثیر داره باید بخورم؟

شما جواب گرفتی؟بعد برنجم میشه نخورد؟اخه من برنج و حذف کردم خیلی وقته اصلا ندوس😂 حالا اگه حواب میده ...

برنج. جاش نون بخور.من 3کیلوکم.کردم ولی بعدش مراعات نکردم چندهفته بعد2کیلوش برگشت

منم دقیق ده کیلو اضافه وزن دارم ولی حوصله همت رژیم کم کردن ندارم کمر دردم دارم 

حالا من حوصله اشم دارما ولی با ورزش میونه ام خوب نیس کلا یا باید ورزش کنم یا باید رژیم بگیرم چون رژیم میگیرم جون ندارم ورزشم کنم باید بخورم😂

منم دقیق ده کیلو اضافه وزن دارم ولی حوصله همت رژیم کم کردن ندارم کمر دردم دارم 

این رژیم بدنو ازسموم پاک میکنه یک حس خوب به ادم.میده ازپنجم ..... انگارحال معدت ورودت چقدخوبهیک حس سبکی

شما مثل خوده رژیم رفتی جلو؟!پس چرا خونده بودم 7 کیلو😣😣

. هرچقدرادم چاقترباشه بیشترکم میکنه بستگی به وزن اولیه داره. ولی من خوندم 3تا5کیلو کم میشع نه7کیلو.

5کیلو مال خیلی تپل هاست