2777
2789
عنوان

زعفران

318 بازدید | 4 پست

خانما من باید 26 ام دی ماه پریود می شدم. ولی چون ماه گذشته دو روز تاخیر داشتم حداکثر زمانی که میتونم به خودم بدم 28 دی بوده. ولی تا الان هنوز پریود نشدم. از نظر باردار بودن مطمئن هستم که اینطور نیست. خیلی نگرانم.اخه قبلا اکثرا منظم بوده. نمیدونم ربطی به ورزش ایروبیک هست که میرم یا نه. تو دو سه ماه اخیر 4 کیلو کاهش وزن داشتم. الان هم یه لیوان زعفران تقریبا غلیظ خوردم. امروز هم تازه از مسافرت برگشتیم و حدود یک ساعتی هست زیر دلم و پایین کمرم یکم درد میکنه و تیر میکشه. نمیدونم درد زیاد نشستن توماشینه یا درد پریودی. کسی اگر تجربه ای داره بگه . خیلی نگرانم

نگرانی نداره که ممکنه تاخیرتون بخاطر ورزش و از دست دادن وزن باشه ولی اگه خیلی تکرار شد ی آزمایش هورمونی و سونو بدید تا خیالتون راحت شه من بخاطر کم کار بودن تیروییدم پریودم هر سری عقب می افتاد. دکترا میگن تا ۵ الی ۶ روز عادیه در کل آدمو تا در حال مرگ نبینن نسخه ای نمیدن به درد بخوره. من اوایل ۱۰ روز عقب می افتاد رفتم دکتر گفت چیزی نیست تکرار شد بیا سونو بنویسم به اصرار خودم نوشت برام رفتم دیدم فیبروم دارم بعدش  باز ۱۸ روز عقب افتاد بعد اونم باردار شدم تو آزمایشا فهمیدم تیروییدم کم کاره که تهش باعث سقطمم شد در حالی که اگه دکترم واقعا دکتر بود برام آزمایش هورمونی مینوشت و میفهمیدم تیرویید کم کار دارم و کارم به اینجا نمیکشید.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام دوست عزیز

گاهی تغییر موقعیت مکانی و اب هواهم باعث جلو انداختن و عقب انداختن میشه

اگه مطمئنی باردار نیستی

از رو این سایته براخودت دمنوش درست کن 

زعفرانیک

ایشالا باز بشه و منظم هم بشه

برا تقویت تخمدانا هم خوبه

اون بدخلقی قبل و حین پریودی رو هم کم میکنه

سلامت باشی

2790