2777
2789

سلام دوستان من امروز صبح بی بی چ زدم  زیر قسمت تی رنگ قرمز بود منم دیدم افتاده زیر قابش درش را باز کردم دیدم خط نیس رنگ قرمزه که پخش شده گفتم حتما منفی بعد دو ساعت رفتم یکی دیگه امتحان کردم منفی شد دو روزم مونده به موعدم شنبه باید بشم بنظرتون  اون اولی درست بوده +بوده؟اون دومی چی؟

باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان من امروز پریود شدم گفتم برای کسایی که بعدا میخونن بنویسم تجربم رو ،ولی من بی بی چک دومم ک گفتم منفی بود یه هاله خییییلی کمرنگ افتاده بوده ک ندیدم ولی نمی‌دونم چرا پریود شدم اونم سر موعد ،البته من یه مسافرت یه روزه رفتم شبشم اومدم خونه پدر شوهر مهمونی کلی کار کردم که همونجا کلی کمرم درد گرفت ،صبح که رفتم دستشویی دیدم پریود شدم 😥😭😭 نمی‌دونم بخاطر اون شد کمرم باز شد یا کلا خبری نبود بی بی چک مثبت کاذب بوده ولی هر چی بود خییییلی حالم و گرفت من الان یکساله اقدام برام دعا کنید 

باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش