2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی گشتم.الان بیست ماعه .همه ی کله کوچولوها مشکل داشتن

دیگه اگه ازدکترسوال کردی پس مشکلی نیس نترس

مهم نیست چقدرعصبانی میشی،همیشه آخرش کسایی رو که دوست داری میبخشی:)
سلام.خانوم.قرار شد دور سر شوهرتون رو اندازه بگیرید بهم بگید.اندازهذگرفتین؟اندازهذگرفتین؟شرمنده بخدا

سلام مگه دورسر بچت چنده که میگی کوچیکه پسرمنم سرش کوچیک نبست ولی رشد سرش کنده دکترم گفت اشکال نداره ببین موقع تولد چند بوده دورسرش وتا یه سالگی چند شد والان چنده بگو بتونم کمکت کنم

منم دور سر پسردوماهه ام رشدش کمه واسه همون سوال کردم فعلا دارم خودم شیرم رو تقویت میکنم بعداز ۴ماهگی به خودش سویق سنجد میدم واگر خدایی نکرده رشدش کم بود زیر نظر ایت الله درمان رو شروع میکنم

منم دور سر پسردوماهه ام رشدش کمه واسه همون سوال کردم فعلا دارم خودم شیرم رو تقویت میکنم بعداز ۴ماهگی ...

پسرتون دور سرش چند بود موقع تولد؟الان چنده؟ دکتر تبریزیان مطبش کدوم شهر؟تلفنش رو دارید؟

ایت الله تبریزیان فعلا نجف تا دوماه پیش مشهد بود 

شما کدوم شهر هستین؟ ایشون نماینده تو همه شهرها داره

باید برین پیش نماینده اش

شماره ات بده ببرم توی کانالش خودت اونجا همه رو مطالعه کن و تماس بگیر تا نماینده مشهد بهتون بگه کجا برین و چکار کنید

اینقدر کارشون درسته که من با توکل به خدا هرچی میگه انجام میدم چون تمام تجویزش براساس احادیث

کم کاری تیرویید که درمانش تا اخر عمر خوردن قرص توی ۳روز درمان کردن فقط حتما پیگیر باش ان شالله خوب میشه و با چشم خودت معجزه میبینی

من اینقدر از ایشون دیدم که با اعتماد کامل بهت معرفی کردم

حتی اوتیسم هم درمان کردند