2777
2789
عنوان

حالممممم بده😭😢

154 بازدید | 20 پست

سلام بچه هامن الان دوسه روزه ک ضعف میکنم همش ینی هروعده غذایی ک میخورم یک یادوساعت بعدش گشنم میشه هیچوقت اینجوری نبودم بعضی موقع هایهوبدنم داغ میشه بایداب بزنم ب صورتم تاخنک بشم نمیدونم چمه کسی تاحالااینجوری شده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینجوری ام شایدم بدتر از تو غروبا نمیتونم بخوابم چون اگ بخوابم تب میکنم شبا تو خواب کابوس میبینم و ب شدت تب میکنم و همش گشنمه

هزاربار خوردم زمین هزاربار پاشدم بازم بخورم زمین بازم پا میشم چون من خدارو دارم بجنگ برای زندگیت😊

شاید گاهی قند خونت افت میکنه ..منم اینجوریم ..انقد ضعف میکنم که بدنم میلرزه ..چند بارم بیهوش شدم .البته فشارمم پایینه اخرین باری که بیهوش شدم .وقتی بردنم دکتر فشارم شیش بود .دکتر گفت خدار رحم کرد نرفتی تو کما 

تب بی دلیل نیست .حتما یه جایی از بدنت عفونت داره

از بچگی ابنجوری بودم خیلی دکترم رفتم ازمایش های مختلف تشخیص ندادن الانم ازدواج کردم شوهرم خیلی میترس مخصوصا شبا ک تب میکنم میگ تو همیشه بدنت یخ چرا یهو انقدر بد تب میکنی

هزاربار خوردم زمین هزاربار پاشدم بازم بخورم زمین بازم پا میشم چون من خدارو دارم بجنگ برای زندگیت😊
احتمالا برای هرمونهاتوته  اگه نزدیک پریودی یا بعدشه نگرانی نداره  اما یه ازمایش هم بده ...

ب دوستمم زنگ زدم گفت من تواوایل حاملگیم اینجوری شدم گفت توبروازمایش بده معلوم میشه