2821
2789
عنوان

بارداری

99 بازدید | 8 پست

سلام من هفته ۱۳ بارداری هستم امروز بعد از ظهر بعد بیدار شدن از خواب دیدم ازم خونابه خارج شده و بعد از اون خونریزی مشابه قاعدگی چکه چکه خون ازم میومد.رفتم دکتر شیاف پروژسترون و امپول فمولایف برام نوشت وگفت فعلا تا دوسه روز دیگه صبر کنم و سونوگرافی ندم .اگه خونریزی قطع نشد سونو بدم.الان خیلی میترسم میخوام ببینم بچم سقط شده یا نه.چرا الان نمیتونم سونو بدم؟اگه بدم یعنی چیزیو نشون نمیده؟

دکترت کیه؟

ن سقط ک ایمطور نیس خاهر..

نگران نباش

فقط استراحت کن .حستو خوب نگه دار

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

استراحت مطلق کن عزیزم برا هیچ کاری بجز دشویی رفتن بلند نشو

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا از اول شیاف نزاشتی گلم من الان هفته نه هستم از اول که فهمیدم دکتر گفت بزار مشکلی پیش نمیومد 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
اخه اولین بارمه خونریزی میکم

انشاا که چیزی نیست شیاف خیلی خوبه 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز