2777
2789
عنوان

دلم شکسته

220 بازدید | 9 پست

چرااخه انقد من بدشانسم. شوهرم خیلی لجبازه.یمدت ک بیکاربود هیچی. الان اول رفت شیفت شب 7 تا7برداشت با حقوق900گفتم باشه گفت توروز میخوابم اگ کارم داشتی واس اسباب کشی و خرید خونه بیدارمیشم. یمدت گذشت گفت قسطم( مال قبل ازدواجه)عقب افتاده هرسه ماه1800هست. شیفت صبحم برداشت از 7صبح تا دوبعدازظهر. تا میاد میخوابه. نه وقت داره بریم بیرون ن کارهای واجب همون اسباب کشی تمیز کردن خونه جدید. نه هیچی. حتی شلوار یدونه داره از بس بیخیاله وقت نداره بره یکی بخره. منم نمیتونم برم بیرون اخه قفل درمون از بیرون سخت باز میشه کلیدم برام نمیزنه میگ ماکه داریم میریم خونه جدید.دیروز گفت ساعت شیفت شبش کمترکرده تا12میمونه. ی هفتس گشتم کاغذ دیواری مناسب پیداکردم از دیشب گفتم فردا بریم ببینیم بیان کارگراانجام بدن. امروز یهو میگ صاحبکارم گفته بیشتر بمون دوروز اخر هفته رو. تا صبح. وقتی باهاش حرف میزنم گوش نمیده کافیه عصبانی بشم لج میکنه بدتر میکنه. نگام میکنه راحت میره پتو میندازه رو خودش میخوابه.باهاش مهربون وآرومدمیحرفم عین خیالش نیس پشت گوش میندازه جوش میزنم حرصم درمیاد لج میکنه کلا محل نمیده. خداروشکر حتی سربچه هم تا گفتم بچهذمیخوام لج کرد نذاشت باردار بشم. الان خودمم بچه نمیخوام میگ بچه دار شیم. ذله شدم از این رفتارش مث دخترا یا پسربچه های چهارساله لج میکنه. زندگی اولشم سرلج با زنش ب طلاق رسید اینو ددسه ماه بعد عقد گفت نامرد. ب هیشکی نمیتونم بگم اخه منم ازدواج دومه قبلی معتاد وخائن بود. خانوادم حمایتم نمیکنن انتخاب مادرم بود هی گفت برو زودتر مطلقه ای. دارم دیوونه میشم توروخدا کمک کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه بچه های ریشو اینجورین سخت نگیر کارش زیاده سعی کن خودت انجام بدی اگه عجله داری 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

عزیزم شما هم درکش کن واقعا خیلی فشار کار رو شه دقیقاشوهرمنمدشب کار خب به خاطر من داره تلاش میکنه  کارش خیلی زیاد مگه یه آدم چقد  توانایی داره

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

عزیزم ممکنه این رفتاراش به خاطر خستگی زیاد باشه به نظر من با اینجور افراد باید جوری رفتار کنی که تو ام هیچی واست مهم نیس بعدا کم کم سر لج با تو کاریو میکنه که تو میخوای😊

بهش سخت نگير.خودت آروم آروم كارهاي خودتو انجام بده.شما لبه پرتگاهي و همه چشمها سمت شماست چون ازدواج دومته.اونم ك داره كار ميكنه طفلكي.بخاطر كاغذ ديواري و خريد خونه و...زندگيت رو خراب نكن.بخدا اين چيزا خيلي بي ارزشه.قدر زندگيت رو بدون.

بنده خدا ساعت کاریش خیلی زیاده ها. باهاش مهربون باش

خیلی تنهام کاش باهاش ازدواج نکرده بودم همونجا خونه باباش میرفت کارمیکرد و میخورد و میخوابید چرامنو بدبخت کرد حسرت مادرشدن ب دلم موند😢