2777
2789
عنوان

دغدغتون چیه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 73 پست

دوستای گل ببخشی یکی یکی جواب نمیدم 

ایشالا همه تون دیگ ـدغدغه نداشته باشین و همیشه خوشبخت و موفق باشین 😘😘😘

من ک مغزم ترکید انقد ب زبان فکر کردم😢

مثل# هستی نباشید ✋

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

٣ ساعت از ما جلويي راحتي خارجي ها كاش منم اينجا نبودم مث 

به امید خدا که به خواسته هات برسی 

هر راحتی ای به سختی بدست میاد البته که خب هرکس یه سری دغدغه و مشکلاتی داره .

اما جز امید به آینده و خدا و تلاش بیشتر کاری از دستمون برنمیاد.

موفق باشی عزیزم 💚💛💙❤💜💟

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
آره. مونده چقد تو روز وقت بذاری لغت بخونی یا گرامر کار کنی. تو زبان معلم راهنماست شاگرد باید خودش پش ...

اهان مرسی 

کلاس فشرده برم تابستون ؟؟ خوبه؟؟

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔
مرسی ولی من ک نفهمیدم چی گفتین😵😵 کی بره این همه راهو😢😢آیییی خدا کاش زودتر میرقتم😩😩😩

😂 . ببخشید بزار دوباره بگم . میگم برو کلاس های صرفا مکالمه . بعد تو خونه گرامر بخون . بعد که مکالمه ات اکی شد ، یه تعیین سطح دیگه امتحان بده ، میافتی ترم های بالا 😍😍

با منه تنهاتر از ستارخان بی سپاه 
😂 . ببخشید بزار دوباره بگم . میگم برو کلاس های صرفا مکالمه . بعد تو خونه گرامر بخون . بعد که مکالمه ...

اهان مرسی چشم کار میکنم حتما 

درسم خیلی خوبه 

فمیلی ها و گرامرها تموم شد چیکار باس کرد؟؟

به امید خدا که به خواسته هات برسی  هر راحتی ای به سختی بدست میاد البته که خب هرکس یه سری دغدغه ...

ممنون عزيز دل

من ديگه سن ام زياده واسه مهاجرت

سن ام كمتر بود ميتونستم براي ويزاي تخصيلي اقدام كنم 

خيلي دوستام رفتن 

من تنبل و ترسو بودم

الان فك ميكنم اشتباه كردم

هميشه شاد باشي جان دل

اهان مرسی  کلاس فشرده برم تابستون ؟؟ خوبه؟؟

بستگی به حوصله خودت داره. میکشی ساعتای طولانی و درسای زیاد بخونی؟

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew
اهان مرسی چشم کار میکنم حتما  درسم خیلی خوبه  فمیلی ها و گرامرها تموم شد چیکار باس کرد؟؟

بعدش احتمالا میری کتاب کانکت . اگر مکالمه ات اکی باشه  میتونی دوباره تعیین سطح بدی دیگه  که کانکت رو نخونده رد کنی . الان به خاطر ضعف مکالمه ات انداختنت فمیلی اند فرندز . 

با منه تنهاتر از ستارخان بی سپاه 
بستگی به حوصله خودت داره. میکشی ساعتای طولانی و درسای زیاد بخونی؟

اره تابستون ک درس ندارم میتونم

من مرد سختی هام 😆😆

میدونی میخوام سه ماه فشرده برم بعد ۹ ماه مدرسه عادی بعد دوباره همین روند تا سه سال دیگـ ک کنکور دارم باید تلاشمو بکنم تموم بشه،

ببخشی خیلی سوال کردم تو سه ماه چند کتاب میتونم تموم کنم اگه خیلی فشرده برم؟؟؟؟

عادی هر کتابی سه ماهه فشرده رو نمیدونم

بعدش احتمالا میری کتاب کانکت . اگر مکالمه ات اکی باشه  میتونی دوباره تعیین سطح بدی دیگه  ک ...

تعیین سطح ندادم چون خودم تو مدرسه سه سال خونده بودم گفتن استارتر رو نمیخواد بخونی 

مرسی از کمکتون😘😘😘😘😘

ممنون عزيز دل من ديگه سن ام زياده واسه مهاجرت سن ام كمتر بود ميتونستم براي ويزاي تخصيلي اقدام كنم& ...

منکه پناهندگی اومدم خیلی ام راهم سخت بود حتی ایران به ترکیه ام تنهایی از راه قاچاق اومدم .

بعضی وقتا باید دل به دریا زد اگه بگی سنم زیاده یا نمیتونم نمیشه کاری کرد عزیز دلم 😊

به امید خدا که وضعیت داخل کشور به زودی اونقدر خوب بشه که کسی مجبور به مهاجرت به هر دلیلی نباشه 💟💜💙❤💚💛💓

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
اره تابستون ک درس ندارم میتونم من مرد سختی هام 😆😆 میدونی میخوام سه ماه فشرده برم بعد ۹ ماه مدرسه ...

راستش اینو منم نمی دونم😅

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew