2777
2789
عنوان

دغدغتون چیه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 73 پست
در حد دیپلم 

همون 2 سال و نیم سه سال. اگه تو خونه وقت بذاری بتونی جلو جلو بخونی بری تعیین سطح بدی سطحت بالاتر میره. زودتر تموم میشه

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب از اونجایی ک میری کلاس زبان بپرس

جواب درست حسابی نمیدن ک 

همش الکی طولش میدن اینجوری تموم نمیشه ک 

میخوام برم کلاس فشرده 

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔
حميگم ساعت ١٠ شده كجايي ميگي ٨ ايران نيستي

نه نیستم اینجا هفت و ربعه

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
همون 2 سال و نیم سه سال. اگه تو خونه وقت بذاری بتونی جلو جلو بخونی بری تعیین سطح بدی سطحت بالاتر میر ...

یعنی میتونم سه ساله تموم کنم؟؟

جلو جلو میشه خوند مگه

وااای مغزم ترکید انقد فکر کردم

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔
فمیلی اند فرندز  اوله کاره . خیلی تلاش کن و کنارش کلاس مکالمه برو . بعد یه تعیین سطح دیگه بده ت ...

مرسی ولی من ک نفهمیدم چی گفتین😵😵

کی بره این همه راهو😢😢آیییی خدا کاش زودتر میرقتم😩😩😩

یعنی میتونم سه ساله تموم کنم؟؟ جلو جلو میشه خوند مگه وااای مغزم ترکید انقد فکر کردم

آره. مونده چقد تو روز وقت بذاری لغت بخونی یا گرامر کار کنی. تو زبان معلم راهنماست شاگرد باید خودش پشتکار داشته باشه وگرنه 6 سالم بره باز تغییری نمیکنه

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew
پسرم تجربیه دوست داره یا پزشکی بخونه یا دبیری زبان

بسلامتی

انشالله

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه