2777
2789
عنوان

عصبانیت همسر

215 بازدید | 27 پست

سلام... وقتتون بخیر دوستان... خانما پیش اومده براتون موقعی که یه مسئله ای بین شما و همسرتون هست، شوهرتون یهو از کوره در بره و داد و بیداد کنه؟ منظورم اینه که کاملا ناگهانی جو رو نا آروم کنه و صحبتای غیرمنطقی کنه؟ اونموقع شما چیکار میکنید؟ من متاسفانه یا خوشبختانه اون لحظه به قدری دلم از حرفاش میشکنه که نمیتونم هیچ حرفی بزنم فقط الکی خودمو مشغول میکنم ولی تا چند روز بعدش روحیه م به شدت داغون میشه... نمیدونم چیکار کنم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزاربار ....منم اوایل دادوبیدادمیکردم وضع بدترمیشداما الان نه خیلی آروم وخونسردمیگم حق باتو من کوتاهی کردم ،انقدجواب میده که نگوخودش زود آروم میشه معذرت خواهی هم میکنه که تند رفتم،

اعتقادات هر کسی‌ مثل مسواکه ،،،،خواهشاً تو حلق بقیه نکنین  
هزاربار ....منم اوایل دادوبیدادمیکردم وضع بدترمیشداما الان نه خیلی آروم وخونسردمیگم حق باتو من کوتاه ...

شوهر منم میاد از دلم دربیاره ولی واقعا نمیتونم روحیه مو بالا ببرم... میبخشمش ولی یادم می مونه ... انقدر که خودمو دق میدم چند روز