2777
2789

هفته ۸ 

بچه ای که قلبش دیر تشکیل بشه اول مغزش تشکیل و نخبه است .تا هفته ۹ هم تشکیل قلب گاهی طول میکشه . اگه هم تشکیل نشه بدن خودش جنین رو دفع میکنه.

إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بارداری اولم هفته ۶ رفتم سونو و قلب تشکیل نشده بو د و خیلی ترسوندنم ولی تقریبا هفته ۹که رفتم تشکیل شده بود.گرچه به خاطر استرس شدید سقط کردم ولی تا آخر سالم بود.

إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ
من بارداری اولم هفته ۶ رفتم سونو و قلب تشکیل نشده بو د و خیلی ترسوندنم ولی تقریبا هفته ۹که رفتم تشکی ...

الهییی انشالله ایندفعه نی نی نازت سالم میاد تو دلت عزیزم

من هفته ۴ ام پس بهتره دیرتر برم ک استرس نگیرم

🧡
میخاستم ببینم هفته چندم برم.. شما آز بتاتون و کی رفتین و بتاتون چند بود؟

فکر کنم ۵۰۰ و اندی بود ۱۰ روز از قاعدگیم رد شده بود .میگن ۴۰ روزگی به بعد خوبه بری آزمایش

فکر کنم ۵۰۰ و اندی بود ۱۰ روز از قاعدگیم رد شده بود .میگن ۴۰ روزگی به بعد خوبه بری آزمایش

آز بتارو ک ۳روز مونده ب موعدم رفتم ۷۳ بود دو روز بعدش ک بشه یه روز قبل موعدم تکرار کردم خداروشکر ۱۸۱ شده بود دکترم گفو هفته ی دیگم تکرار کنم ک خیالمون راحت بشه.. واسه قلب نی نی هفته ۷ برم زوده؟؟ 

🧡
الهییی انشالله ایندفعه نی نی نازت سالم میاد تو دلت عزیزم من هفته ۴ ام پس بهتره دیرتر برم ک استرس نگ ...

آره بابا دیر برو من الان ۱۹ هفته ام ، تو ۶ هفتگی لکه بینی داشتم رفتم بیمارستان بهم دارو نمیداد میگفت باید بری سونو ببینیم قلبش تشکیل شده یا نه منم گفتم دارو رو بنویس من نمیرم و نرفتم . خدا روشکر تا الان که سالمه .

هشت عزیزم

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی