2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جلوی همسرتون ، با دوستاتون صحبت نکنید !

وقتی همسرتون سرکارن ، نهایتا ،  هر از گاهی  برای دوستاتون  وقت بذارید ...

هر چیزی تعادلش!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
یه دوست صمیمی دارم از زمان مجردی دوستیم دوستم مجرده هنوز ولی رابطمون فرقی نکرده حداقل یروز در میون ب ...

شوهرت شاکی نمیشه؟بهش حسادت نمیکنه؟

رابطه دوستت با شوهرت چطوره؟

من روزی دوساعت بادوستم تلفنی حرف میزنم ماهی یه بارمیبینمش باشوهرش میادخونمون منم باشوهرم میرم چون جای که ماهستیم حالت روستاداره جای گردشی اصلاندارن فقط شنبه بازارهست من نمیرم دخمرام کوچیکن

😍😍😍😍😍😍
جلوی همسرتون ، با دوستاتون صحبت نکنید ! وقتی همسرتون سرکارن ، نهایتا ،  هر از گاهی  برای ...

آخه من قبلا عادت داشتم هر روز با دوستام بیرون بودم الان نمیتونم کم برم...دوست ندارمم دوستام فک کنن چون متاهل شدم تغییر کردم

آخه من قبلا عادت داشتم هر روز با دوستام بیرون بودم الان نمیتونم کم برم...دوست ندارمم دوستام فک کنن چ ...

زندگی متاهلی  شرایط خاص خودشو می طلبه !

چه دوست داشته باشیم  چه نداشته باشیم !

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
شوهرت شاکی نمیشه؟بهش حسادت نمیکنه؟ رابطه دوستت با شوهرت چطوره؟

نه حسودی چرا مگه بچه اس😃 همسرم کلا ادم گیری نیست چون میدونه بیرون نرم ۲ روز کلا افسرده میشم رابطه دوستم با همسرم خیلی خوبه چون از زمان دوستی با همسرم این دوستمم بود قشنگ یه اکیپ ۳ نفره ایم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز