2777
2789
عنوان

با وجود فولیکول خوب باردار نمیشم

20032 بازدید | 34 پست

بچه ها خیلی روحیم خرابه این ماه دارو مصرف کرده بودم فولیکولای خوبی داشتم ولی الان روز ۱۹ هستم مشخصه باردار نیستم به خدا موندم چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=80513583]درکت میکنم عزیزم، خدا بزرگه، باید ببینیم حکمتش چیه[/QUصبرم تموم شده طوری که می خوام برم ای وی اف میترسم هایپر بشم فقط با دوتا امپول به وضعی,میوفتم ها حالا تو ای وی اف هم تعداد امپولا زیاده

اونسری من مطب دکتر متخصص نازایی بودم یه خانم اومد حرف شمارو میگفت.گفت یکساله فولیکولای عالی دارم باردار نمیشم.دکتر گفت احتمالا فولیات پوچن😶  بعد گفت مولتی ویتامین هروز بخور ..فولیک اسید.آهن.زینک پلاس .ویتامین ای

بعد جالبیش اینه منم اینارو از شهریور شروع کردم اصلا بی اطلاع از حرف دکتر .آذر ماه با فولیه ۱۶ باردار شدم.‌تغدیتو سعی کن خیلی خوب کنی گردو بادوم  عسل موز چیزای مقوی بخور خیلی خیلی تو کیفیت فولی تاثیر داره‌کلا برای ای وی اف اینام قبل شروع یه دوره مولتی ویتامین خیلی قوی میدن

من مولتی پرناتال ۳ ماه هروز خوردم .زینکو ویتامین ایم یکروز در میون

اونسری من مطب دکتر متخصص نازایی بودم یه خانم اومد حرف شمارو میگفت.گفت یکساله فولیکولای عالی دارم بار ...

خودم هم احتمال میدم پوچ باشن گرمیجات زیاد میخورم مولتی ویتامین, ای , د۳,امگا ۳ ولی بازم خبری نیس 

اونسری من مطب دکتر متخصص نازایی بودم یه خانم اومد حرف شمارو میگفت.گفت یکساله فولیکولای عالی دارم بار ...

بعضیا پلی کیستیک هستن با ۱۰ تا امپول یدونه فولیکول دارن اونم باردار میشن من این ماه ۳ تا فولیکول بالغ داشتم یعنی یکیش هم تخمک نداشت  

خودم هم احتمال میدم پوچ باشن گرمیجات زیاد میخورم مولتی ویتامین, ای , د۳,امگا ۳ ولی بازم خبری نیس&nbs ...

آها اینم بگم من یکماه آخر کیوتن خوردم اونم عالیه.. اینا همه خارجیشو میخوردم

اصلا دکترم ناامید بود گفت با فولی ۱۶ نمیشه .ولی شد.

پیاده رویم روزی نیم ساعت داشتم

تازه شوهر من اسپرمش مشکلم داشت😶

ولی ناامید نباش قطعا بزوودی مادر میشی انشالله. 

بعضیا پلی کیستیک هستن با ۱۰ تا امپول یدونه فولیکول دارن اونم باردار میشن من این ماه ۳ تا فولیکول بال ...

منم پلی کیستیک بودم .فولیام داغون بود‌دکتر همش میگفت تخمدانات اصلا انگار خوابن هیچ تکون نمیخورن بعد مصرف داروها😥