2777
2789
عنوان

بارداری دوقلویی

778 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

من ۱۷ هفته و ۳روزم و دوقلو باردارم

همیشه روی توالت فرنگی می نشستم اما امردز جایی بودم و مجبور بودم روی دستشویی ایرانی بشینم و عصری وقتی نشسته بودم رو دستشویی یهو نگام به شکمم افتاد دیدم چون دوپام به دو طرف شکمم فشار آورده نافم زده بود بیرون مثل ماههای آخر شده بود وقتی پاشدم خوب شد

حالا ضرر داره؟  یعنی واسه نی نیهام اتفاقی میوفته؟  

یکمی هم نافم میسوزه تا واژنم

کسی تجربشو داره؟

خیلی استرس دارم قفسه سینم درد اومده  

خدایا خودت مراقب نی نیهای تو دلم باش  

عزيزم اين استرسا چيه 

نه بابا هيچ ضرري نداره 

ني ني هاهم سالمن 

ديگه با ي ديقه دستشويي كه قرار نيس خدايي نكرده اتفاقي بيوفته

من عاشق دو قولوام

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم ...منم مامان دوقلوهام ....هیچی نیست نگران نباش...البته دوقلوهای من ۵ساله ان😊

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

توالت ایرانی اینطوریه دیگه.همه اینجوری میشن نترس

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
عزيزم اين استرسا چيه  نه بابا هيچ ضرري نداره  ني ني هاهم سالمن  ديگه با ي ديقه دست ...

آخه موقع دستشویی نافم اومد بیرون بعد رفت داخل شما هم اینطور شدین؟

نه عزیزم ...منم مامان دوقلوهام ....هیچی نیست نگران نباش...البته دوقلوهای من ۵ساله ان😊

خدا حفظشون کنه

توالت ایرانی اینطوریه دیگه.همه اینجوری میشن نترس

سلام عزیزانی که دوقلو دارین میشه از علایماتون بگین و اینکه از کی علایماتون شروع شدن ببخشید استارتر جان که سوالم ربطی به تا پیکت نداشت

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘

عزيزم چندماهگي زايمان كردي؟! مشكلي نداشتين با نينياتون؟؟!

دوستان ميشه لطفا واسه سلامتي دخمل و پسل تو دليم صلوات بفرستيد؟!!💝🤰🏼

بله منم اینجور میشم.مشکلی هم ‌پیش نیومده الحمدلله

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن