2777
2789
عنوان

بارداری دوقلویی

202 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

من ۱۷ هفته و ۳روزم و دوقلو باردارم

همیشه روی توالت فرنگی می نشستم اما امردز جایی بودم و مجبور بودم روی دستشویی ایرانی بشینم و عصری وقتی نشسته بودم رو دستشویی یهو نگام به شکمم افتاد دیدم چون دوپام به دو طرف شکمم فشار آورده نافم زده بود بیرون مثل ماههای آخر شده بود وقتی پاشدم خوب شد

حالا ضرر داره؟  یعنی واسه نی نیهام اتفاقی میوفته؟  

یکمی هم نافم میسوزه تا واژنم

کسی تجربشو داره؟

خدایا خودت مراقب نی نیهای تو دلم باش  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا اینقد حساس نباش خدا خودش ازشون مراقبت میکنه  

وای من چقد دوست داشتم دوقلو داشته باشم .

ارثی داشتین ؟!؟؟

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده

اشکال نداره من بارها خونه خودم نبودم از دستشویی ایرانی استفاده کردم چیزی نشد 

خانمی شما چطوری میخوابی من به پهلو که میخوابم یه مقدار شکمم میره زیر میگم یه موقع بچه ها آسیب نبینن

مامان دوقلوها هستم😍😍
سلام عزیزم،نه نگران نباش،برا منم پیش اومد یكی دوبار از دستشویی ایرانی استفاده كردم.

شماهم هنگام دستشویی ایرانی نافتون میومد بیرون؟

اشکال نداره من بارها خونه خودم نبودم از دستشویی ایرانی استفاده کردم چیزی نشد  خانمی شما چطوری ...

شماهم هنگام دستشویی ایرانی نافتون میومد بیرون؟

منم به پهلو میخوابم دیگه راه دیگه ای نیست

ارزومه که بتونم به پشت بخوابم