2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

من توی سرچ هام در مورد مزوتراپی متوجه شدم که خیلی به مواد مزوتراپی بستگی داره. برند درماهیل خوب بود چون همه دکترا ازش استفاده میکنند.

http://nikmedco.com/مواد-مزوتراپی-مزوژل-درماهیل-dermaheal-کوکتل/

من پیش دکتر کاظم محقق هم مزوتراپی و هم پی آر پی مو انجام دادم واقعا بهم عالی جواب داد

مزو اسپانیایی زدم ولی کره ای ایتالیایی سویسی فرانسوی کانادایی و امریکایی هم داشتند

این شماره مطبش: 44219771

اینم سایتش:

من پیش دکتر کاظم محقق هم مزوتراپی و هم پی آر پی مو انجام دادم واقعا بهم عالی جواب داد

مزو اسپانیایی زدم ولی کره ای ایتالیایی سویسی فرانسوی کانادایی و امریکایی هم داشتند

این شماره مطبش: 44219771

اینم سایتش: www.beheshtclinic.com

مزوتراپی یک روش درمانی برای جوانسازی و زیبایی پوست و مو و بدن است. به طور کلی هر دارویی که به پوست، چربی یا بافت های مزودرم بدن (لایه میانی پوست) تزریق شود و به رفع مشکلات پوستی ، ریزش مو ، لاغری و موارد مشابه کمک کند، مزودرمانی محسوب می شود. مزو از تزریق ویتامین، آنزیم، هورمون و عصاره‌ های گیاهی برای تقویت و ترمیم نواحی آسیب دیده پوست و مو استفاده می ­کند و مواد مغذی را به بافت مورد نظر می رساند. مزودرمانی به این صورت باعث تولید کلاژن و الاستین شده و متابولیسم پوست را تحریک می کند، در نتیجه سبب جوانسازی می شود. با استفاده از این تکنیک مواد مفیدی که برای پوست لازم اند و از طریق کرم و پماد به بافت مورد نظر نمی رسد، مستقیماً در نقاطی که به درمان نیاز دارد تزریق می شوند.

برای آشنایی با کاربرد های روش مزوتراپی پیشنهاد می کنیم مقاله ” کاربردهای مزوتراپی چیست و عوارض آن ” را مطالعه نمایید.

برای مطالعه سایر مقالات مزوتراپی    به مجله نوآوران سلامت مراجعه نمایید.