حسنکم مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 7517 عنوان کنجدجوون 193 بازدید | 25 پست سلام عزیزم امروز ب یادت بودم ک ببینم رفتی سونو ؟حالت میزوونه؟ میگنا دل ب دل راه داره میخاستم تاپیک بزنم برات دیدم تو یه پستی لایکم کردی کجایی بیا ببینم دختر@کنجدجوون- من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️ 1397/11/04 | 18:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9320 منم خیلی بفکرشم عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
النافاتح عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 98 سلام خوبید دکتر شیاف پروژسترون داده بهم روش نوشته هم مقعدی هم واژینال...شش هفته امم چطوری استفاده کنم؟
parzhak عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 62185 @parzhak پرژک جون،،،،کجایی تو دختر،،،دلمون برات تنگ شده😒 برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
النافاتح عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 98 لکه بینی داشتم ولی ۱۴دی ماه تا ۲۰دی ماه بعدش تا الان قطع شده شیاف رو استفاده کنم؟
حسنکم مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 7517 سلام خوبید دکتر شیاف پروژسترون داده بهم روش نوشته هم مقعدی هم واژینال...شش هفته امم چطوری استفاده کن ... نمیدونم والا من تجربه ای ندارم من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
سدناجووون عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 938 نیستش انگار قطع کاربری شده منم خیلی به فکرشم قرار بود برا سونو قلب ولی دیگه خبری ازش نشد
حسنکم مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 7517 @parzhak پرژک جون،،،،کجایی تو دختر،،،دلمون برات تنگ شده😒 تو ک عشقی😘😘😘😘😘😂 من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
سدناجووون عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 938 سلام خوبید دکتر شیاف پروژسترون داده بهم روش نوشته هم مقعدی هم واژینال...شش هفته امم چطوری استفاده کن ... من مقعدی استفاده می کردم هر شب قبل خواب یه دونه
حسنکم مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 7517 نیستش انگار قطع کاربری شده منم خیلی به فکرشم قرار بود برا سونو قلب ولی دیگه خبری ازش ن ... الان که کاربری ب اسم کنجد جون لایکم کرده برم ببینم خودشه یا ن من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
سدناجووون عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 938 الان که کاربری ب اسم کنجد جون لایکم کرده برم ببینم خودشه یا ن چونمن چند روز پیش رفتم تو لایکیام گشتم پیداش کردم زده بود دسترسی به اطلاعات این کاربر غیر ممکن هست
mamanaliasghar عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 718 با کاربریه جدید اومده اسم کاربریش کنجد-جووووون17م سونو داره
حسنکم مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 7517 چونمن چند روز پیش رفتم تو لایکیام گشتم پیداش کردم زده بود دسترسی به اطلاعات این کاربر غیر مم ... دیروز با یه کاربری دیگه اومده الان رفتم تاپیکش@کنجدجوووون من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
حسنکم مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 7517 با کاربریه جدید اومده اسم کاربریش کنجد-جووووون 17م سونو داره مرسی عزیزم پیداش کردم ولی نمیشه تگش کرد من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
سدناجووون عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 938 با کاربریه جدید اومده اسم کاربریش کنجد-جووووون 17م سونو داره چه خوب فکرم درگیرش بود که سونو رفت چطور بودش