2789
عنوان

کنجدجوون

192 بازدید | 25 پست

سلام عزیزم امروز ب یادت بودم ک ببینم رفتی سونو ؟حالت میزوونه؟ میگنا دل ب دل راه داره میخاستم تاپیک بزنم برات دیدم تو یه پستی لایکم کردی کجایی بیا ببینم دختر

@کنجدجوون-

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

منم خیلی بفکرشم    

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

@parzhak  

پرژک جون،،،،کجایی تو دختر،،،دلمون برات تنگ شده😒

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
سلام خوبید دکتر شیاف پروژسترون داده بهم روش نوشته هم مقعدی هم واژینال...شش هفته امم چطوری استفاده کن ...

نمیدونم والا من تجربه ای ندارم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
@parzhak     پرژک جون،،،،کجایی تو دختر،،،دلمون برات تنگ شده😒

تو ک عشقی😘😘😘😘😘😂

نیستش انگار قطع کاربری شده  منم خیلی به فکرشم  قرار بود برا سونو قلب ولی دیگه خبری ازش ن ...

الان که کاربری ب اسم کنجد جون لایکم کرده برم ببینم خودشه یا ن

چون‌من چند روز پیش رفتم تو لایکیام گشتم پیداش کردم  زده بود دسترسی به اطلاعات این کاربر غیر مم ...

دیروز با یه کاربری دیگه اومده الان رفتم تاپیکش

@کنجدجوووون‍ 

با کاربریه جدید اومده اسم کاربریش کنجد-جووووون 17م سونو داره 

مرسی عزیزم پیداش کردم ولی نمیشه تگش کرد