2789
عنوان

لتروزول ....

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 20 پست
خب لابد مشكلى ندارين خداروشكر امپول براى كسايي ميدن كه پليكيستيكن يا تنبلى دارن تو تاپيك من ي ...

آره ديدم انشالا واسه منم بشه خب يه سوال من كي برم آمپول بزنم آمپولشو آزاد ميدم و اينكه سونو هم بايد برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ديدم انشالا واسه منم بشه خب يه سوال من كي برم آمپول بزنم آمپولشو آزاد ميدم و اينكه سونو هم بايد ...

انشالله حتما ميشه🌸

سونو،ببين دوره هات چند روزست اگه ٢٨ كه روز ١٢تا ١٣ بايد برى سونو و اگه  فولى غالب داشتى امپول ميزنى

وليييي بدون نظر دكتر هيچ كارى نكن اگه تاپيكمو كامل خوندى بايد بگم خداروشكر ميكنم كه امپول نزدم چون دكترم بعدا گفت ممكن بوده مايع ازاد كل شكمم رو بگيره و دچار شوك بشم 

خيلى عوارض ديگه هم داره 

پس اين ماه رو بدون نظر دكترت امپول نزن انشالله خودش ازاد ميشه و بارور ميشي

انشالله حتما ميشه🌸 سونو،ببين دوره هات چند روزست اگه ٢٨ كه روز ١٢تا ١٣ بايد برى سونو و اگه  فو ...

جدي ممنون دوستم از توصيت باشه پس اين ماه نميزنم انشالا كه ميگيره ديگه اگه خداي نكرده نشد ماه ديگه ايشالا همه منتظرا جواب بگيرن