2777
2789
عنوان

کیا با بتای پایین باردار بودن؟؟!

4023 بازدید | 15 پست

سلام دوستای گلم، من دی ماه میکرو کردم، امروز تیتر بتا دادم نوشته ۹/۱۱ !!!!😔 یعنی ممکنه بالاتر بره؟ ممکنه پوچ باشه؟؟؟ توروخدا اگه تجربه ای دارید بگین😭 دکتر گفت مشکوکه داروهامو زیاد کرده فقط

ضمنا جنینهام رو خیلی زود برام انتقال دادن( روز دوم) طفلیا 😢البته گفتن گریدشون بالاست هرسه تا a بودن

روز اول پریودم ۵ دی بود و روز پانکچر ۱۷ دی روز انتقالمم ۱۹ دی

امروز موعدم بود که آز دادم طبق خواسته دکتر، تیترم بین ۹ و ۱۰ بوده، ضمنا از روز سی دی لکه بینی هم دارم😞 خدا خودش به هممون کمک کنه🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼...امیدم فقط به خدا و راهنمایی های شماست🙏🏼🌹

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

ان شاءالله بارداری و نینی هاتو به سلامت بغل میگیربی

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم 16 دی انتقال دادم .منم میکرو کردم.منم مثل شمام بتام پایین بود روز 17 انتقال یعنی دو بهمن از دادم 35 بود امروز باز رفتم از دادم شده بود 79 باز باید شنبه از بدم دق کردم دیگه 

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

تو سایت هم یکی روز 14 انتقالش از داده بود 10 بود روز 19 انتقالش شده بود 200 و بارداریش تایید شده بود

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
علائم بارداری داری؟

ما میکرویی ها بخاطر دارو همه جور علائمی داریم نمیشه روش حساب کرد

ولی اره علائم دارم درد سینه، درد شکم و کمر که میگیره ول میکنه....تهوع زیاد

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
تو سایت هم یکی روز 14 انتقالش از داده بود 10 بود روز 19 انتقالش شده بود 200 و بارداریش تایید شده بود

من الان روز شونزده انتقالمه(با خود روز انتقال حساب کردم البته)

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

راستی گرید ا و اینا یعنی چی

ما میکرویی ها بخاطر دارو همه جور علائمی داریم نمیشه روش حساب کرد ولی اره علائم دارم درد سینه، درد ش ...

میدونم عزیزم من خودمم آذر ماه میکرو کرده بودم که متاسفانه منفی شد اما همین که علائم داری خوبه من با اینکه این همه دارو هم استفاده میکردم هیچچچ علائمی نداشتم احتمالا جنینات دیر لانه گزینی کردن که بتات پایینه ایشالا بتات بالا میره و بارداری سالم و راحتی داشته باشی

من الان روز شونزده انتقالمه(با خود روز انتقال حساب کردم البته)

ایشالا که میره بالا .همش میگن اسنرس نداشته باش ولی چجوری میتونم نداشته باشم ای کاش امروز لااقل 100 شده بود باز لنگ در هوا موندم

میدونم عزیزم من خودمم آذر ماه میکرو کرده بودم که متاسفانه منفی شد اما همین که علائم داری خوبه من با ...

عاخه بعد پانكچر همه زير دلدرد و كمر دردو دارن چه مثبت بشن چه منفي

من فقط الان تهوع و دلدرد اذيتم ميكنه فعلا... اينام ميتونه مال دارو و عمل هم باشه

نميدونم والله...دارم رو لبه تيغ راه ميرم...سپردمش به خودش😥😓🙏🏼 ايشالله هممون مامان بشيم...هممممممممووووون ❤️🙏🏼

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
اي جانم راست ميگي مريم جون؟؟؟؟ 😍😍😍😍من امروز موعدمه مال تو كي ده بود؟؟؟

روز موعد سه روز بعد 60گون بود

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی