2777
2789
عنوان

مادرشوهر گرامی

481 بازدید | 54 پست

سلام من ۱۴ روزه زایمان کردم و ۸ روز مادرشوهرم و دختراش خونمون موندن و بعد رفتن از اون روزی ک رفتن هر روز عصر دوباره میان و تا دیروقت میمونن.خسته شدم تو رو خدا بگین چیکارکنم.هر روز هر روز باید بیان خونمون   

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر بی فکر میان کمکت هم میکنن یا میشینن باید ببری بیاری ؟

میان خودشون کاراشون میکنن ولی خیلی شلوغ و پرسروصدان.همش باید حواسم ب بچه باشه و همش باید کنارشون بشینم.بخاطر همین نشستنام بخیه هام باز شده  

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
چه کمک حال چه بخور بخاب مهمان هر روز خسته کنندس..

اره بخدا .خسته شدم نمیتونم از جام تکون بخورم برم بیرون ی هوایی بخورم هر روز میخوان بیان 

یعنی شامم واسشون میپزی🤦‍♀️

خودشون بی تعارف میرن سر یخچال بهترین چیزا رو میمزن 

2790
2778
2791
2779
2792