2777
2789
عنوان

قرص گلای-وانس

393 بازدید | 10 پست

کسی تا حالا مصرف کرده؟

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    
اره عزيزم من ميخورم بعد ٦ ماه مصرف باردار شدم

خدارو شکر برای منم دعا کن لطفا من دوساله اقدامم تازه دکتر بهم داده

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماه 8بارداری بخاطر دیابت بارداری میخوردم.بعد زایمان دکتر گفت ول کنم

وا مگه برای فعال کردن تخمک نیست ؟

اره عزيزم من ميخورم بعد ٦ ماه مصرف باردار شدم

ببخشید گلم یه سوال دیگه بعد شما حالت تهوع داشتین نصف شب تو خواب و صبحای زود من 15روزه مصرف میکنم هم حالت تهوع دارم هم نفخ میکنم

برای هر دو تجویز میشه نگران نباش منم با گلوکوفاژ که یه مدل دیگه از همین قرصه دوبار باردار شدم

بعد اون مدلش بهتره چند وقت بعد مصرف باردارشدی؟  من دیگه عصبی شدم از بس قرص خوردم و آمپول زدم😢

[QUOTE=80485619]بعد اون مدلش بهتره چند وقت بعد مصرف باردارشدی؟  من دیگه عصبی شدم از بس قرص خوردم و آمپول زدم😢[/QUOTEدکترت تشخیص میده کدومش را بخوری . اولی را همون ماه اول اقدام دومی را سه ماه بعد البته من مداوم میخوردم.